Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzewa

jak pokochać znowu męża

Polecane posty

Chcę znowu pokochać męża. Jesteśmy z mężem19 lat po ślubie mamy jedno upragnione dziecko (8 lat). Mój mąż jest inteligentny, stanowczy kocha ale nie potrafi okazywać uczucia. Dopóki dążyliśmy do czegoś w życiu tzn. pragnienie dziecka (leczyłam się 10 lat) potem budowa domu, byłam szczęśliwa,kochałam męża, byłam o niego zazdrosna. Teraz jak mamy już wszystko moje uczucie do męża wygasło całkowicie. Powodem tego był inny mężczyzna, który mnie zauroczył, pokazał inną miłość, jakiej dotąd nie znałam. Jak mogłam dać się wciągnąć w takie bagno. Zerwałam z kochankiem bo życie moje, jego, mojego męża i jego żony stało się gehenną. Nie pragnę niczego bardziej jak pokochać znowu męża, móc się z nim kochać jak dawniej. Próbuję ale nie mogę. Nic mnie nie cieszy nie mogę się skupić na żadnej pracy (a mam jej bardzo dużo). Myślę tylko o tamtym mężczyźnie. Nie mogę nawet popełnić samobójstwa bo moje dziecko by tego nie przeżyło. Chcę wymazać z pamięci mój grzech i żyć dla męża i dziecka. Jak mam to zrobić - proszę pomóżcie

Gość ha ha ha hi hi hi
jak sie ktoś kur wą urodził to kanarkiem nie zdechnie