Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddajdo

czy na kursie prawa jazdy poznaliscie kogos ciekawego,zawarliscie nowe znajomosc

Polecane posty

Gość ddajdo

i? jak to jest?

Tak mojego instruktora:) Miły dziadzio :)

Ja na prawko poszłam, by zrobić prawko, a nei poznawac ludzi. Chcesz poznac ludzi idź na imprezę, zapisz sie do jakiejś szkoły (może policealnej). Pozdrawiam!

Gość ddajdo
interesuje mnie, czy ludzie z grupy sie ze soba integruja czy raczej "kazdy sam sobie"

Gość ddajdo
poza tym nie napisalam, ze chce poznawac ludzi! ciekawa jestem, jak jest na tych kursach

Gość Takzawarłam
bardzo bliska znajmosc z instruktorem:D:D;]

Gość ddajdo
nie chodzi mi o znajomosc z instruktorem. ciekawia mnie relacje miedzy kursantami. jak to bylo w waszym przypadku? jakie one byly?

Gość ddajdo
czyli ogolnie kursanci nie gadaja ze soba ?

kobieto, kiedy chcesz z nimi gadać? Wykłady przewaznie trwaja godzinę, każdy siedzi na tyłku i słucha. Potem jeździsz tylko z instruktorem.

Gość wallizeczka
U mnie nie było integracji. Tylko mówilismy sobie dzień dobry, a gadka to raczej jak sie z kimś szło w tym samym kierunku, np. na przystanek. W ogóe te wykłady to raz dwa przeszły, tak ze nie bardzo był czas, zeby sie tam wielce integrować

Non sens... ja mam zajebistą koleżankę z kursu prawka:) to już ponad rok a my nadal spotykamy się i dużo gadamy:) Chyba ze nie chodzi ci o koleżanki:)

poznałam super instruktorów którzy nauczyli mnie dobrze jeździć, do dziś jak się mijamyna drodze do sobie mrugamy światłami czy tam machamy różnie, mam do dziś ich nr telefonów i z każdym pytaniem dot. jazdy mogę zadzwonić 😴