Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usdhtuieruitherhye

PROSZE O ODPOWIEDZ !!!!!

Polecane posty

Gość uihtreuiteruthuierhgy
Tak, pierwszy dzien miesiaczki w tym miesiacu mialam 8 listopada. Jednak zaznaczalam juz, ze mam okropnie nie regularne miesiaczki. Czasami co 35-40 dni ;/

no własnie ja zawsze nim sie sugerowałam przez te ostatnie 2 lata i nie zachodzilam ... a Ty wg jakiego schematu kik obliczasz ?

Nawet nie moge obliczyc dni plodnych bo mam styrasznie nieregularne cykle. Znaczy kochalismy sie bez zabezpieczenia, a pozniej juz skonczylismy inaczej :D Urozmacilismy sobie troszke :D

Gość asdasdasdas
nie rozumiem, to jak masz zajść w ciążę skoro nie kończył w Tobie? Ile masz lat dziecko?

warto nauczyc sie obserwowac swoj sluz podczas całego cyklu i wtedy wywnioskuje sie kiedy jest najabrdziej plodny :)

Ja Wam powiem, ze w ogole nie obliczam dni plodnych i robie to caly czas kiedy mam ochote i kiedy moj M. ma ochote, a ja nawet nie mam na poczatku < pozniej mam juz ogromna jak sie stara ;P > i robie to tez dlatego , bo slyszalam ze czesto w dniach kiedy jest najwieksze prawdopodobienstwo na zajscie, kobiety nie maja ochoty... A my robimy to tak, jak chcemy, bo bardziej sie uda :D dlatego konczymy tak, jak chcemy, nie zawsze w srodku ;] teraz mielismy ochote tak, wiec zrobilismy tak :)

obawy masz słuszne, bo jesli Twoj facet jest niedoswiadczony wiec moze miec problem z chwila ...

ja tez na poczatku nie obliczałam ... ale zauwazyłam ze moj facet sie tym zajał tez :) wchodzi w kalkulatorek i oblicza i cieszy sie jak dziecko eh jooo

Boze ;/ ...... Chodzi o to, ze chcemy miec dzidziusia i staramy sie jeszcze tak o dziecko, bo uwazamy, ze bez tego bedzie wieksze prawdopodobienstwo ze nam sie uda, a wspolzyjemy wtedy, kiedy mamy ochote. Nie umiem wytlumaczyc tak, aby bylo jasniej.

mój ostatni post był do " asdasdasdas"

no to dobrze ze wspolzyjecie wtedy kiedy macie ochote .. ale wtedy postarajcie sie konczyc w srodku za kazdym razem prawdopodobienstwo wowczas bedzie wieksze :)

Gość uiyuetygyueryt
tak, wiem, jednak czasami wole urozmaicic mojemu M. seks :D