Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysztofinka

co oznacza jego reakcja??? czy mogę podejrzewać, że...

Polecane posty

Gość krzysztofinka

mój chłopak wynajął pomieszczenie na terenie swojej posiadłości, do mieszkania koledze i jego dziewczynie. dziewczyna ta jest moim chłopakiem wyraźnie zainteresowana i jestem przekonana na 100% że chętnie by sie z nim związała (zaobserwowałam to w przeszłości i mój chłopak sam opowiadał mi kiedyś, że się do niego "dostawiała"). fakt wynajmu zataił przede mną, dowiedziałam się, że tam mieszkają już od tygodnia kiedy zrobiłam mu niespodziewane odwiedziny... chłopak tej dziewczyny jest do póżna w pracy, a ona nie pracuje i jest cały czas tam. zapytałam czy nie próbowała wykorzystać sytuacji, czy nie podrywała go i dlaczego mi nie wspomniał, że ktoś z nim mieszka. Ironicznie zapytałam czy jak mnie z nią zdradzał to użył chociaż gumki, żeby nie okazało się za chwilę, że ona jest z nim w ciąży a ON W TYM MOMENCIE ZROBIŁ SIĘ CAŁY CZERWONY JAK BURAK!!!!!!! Zdziwiła mnie ta cała sytuacja i jego reakcja cegłą na to pytanie. MYślicie, że zrobił się czerwony bo faktycznie ma coś na sumieniu? Ludzie chyba bez powodu nie "palą cegły"...

Gość mi sie wydajeeeeeee
ze cos ma na sumieniu...zrobilabym awanture

Gość krzysztofinka
to pomieszczenie to budynek oboj jego domu przystosowany skromnie do mieszkani e(pokój kuchnia. łazienka)

Gość na bak z nią sypia

Gość rucha sobie chlopak panienke
a co sobie bedzie żałował i bardzo dobrze robi bravo dla twojego chlopaka

Gość krzysztofinka
miało być: budynek obok jego domu...

Gość krzysztofinka
to znowu ja to nie jest zabawne, niestety

więc ile hektarów? możesz zaryzykować prowokacje w stylu: "wiem że się z nią przespaleś! mam dowody. powiedz mi tylko jedno: dlaczego???" tylko musisz być przekonywująca, chłodna, pewna siebie.

Gość krzysztofinka
mają się wyprowadzić w ciągu tygodnia. bo zrobiłam mu awanturę. nie godzę się na to by była tam jakaś dziewczyna. czy to, że się zrobił czerwony w 100% Waszym zdaniem przesądza, że zdradził mnie??????

Gość takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

może mieć coś na sumieniu.. . a może byś tak zainstalowała kamerkę (małą) koło drzwi (jej i jej chłopaka) i będziesz wiedziała co tak na serio, się tam dzieje. albo... po prostu, każ mu, powiedzieć im, aby się wynieśli. i 1 problem z głowy. jak już ich nie będzie, to pogadaj z nim. w końcu nie bez powodu zrobił się 'jak cegła' . ale dobrze zrobiłaś mówiąc: ``czy jak mnie z nią zdradzał to użył chociaż gumki, żeby nie okazało się za chwilę, że ona jest z nim w ciąży`` - dzięki temu już wiesz, że coś jednak było. a może spróbuj, zapytać też jej chłopaka?! skoro coś było, to powinien się o ty dowiedzieć, a nie być `ciemny` w te stronę. mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni, i jednak nic tam między nimi nie zaszło, i że wy będziecie szczęśliwi. pozdrawiam.

Gość krzysztofinka
generalnie nie należe do zazdrośnic, a pytanie o gumkę było takie bardziej ironiczne, tak "walnęłam" złośliwie. Ale jak zobaczyłam jak się zapeszył to mi "zaśmierdziało". choć nie złapałam na gorącym uczynku. generalnie mają się wynosić i ona i jej boyfriend. jestem z tym chłopakiem kilka lat i traktuję to zbyt poważnie, żeby on robił sobie co chce i nie liczył sie z moim zdaniem.

Gość trochę dziwne
Dziwne, że On w ogóle nie spytał Cię o zdanie wcześniej skoro wiedział co to za dziewczyna (że przystawia się do niego) i mógł przypuszczać, że Tobie się to nie spodoba. Dlaczego Wy ze sobą nie zamieszkacie?