Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LolaLu

Wejdziecie w to?

Polecane posty

Chodzi mi bardziej o samą idee. Już dawno miałam pomysł aby zamiast kwiatków zbierać miśki dla domu dziecka w moim mieście. Cel fajny, dobry, można pomóc. Jakoś nie przywiązywałam do tego większej wagi. Jak sobie trafiłam na akcję, znalazłam własnie ten dom dziecka któremu miałam zamiar podarowac zabawki i z tego pomysłu zrezygnuje. niemowlaki czy nastolatkowie nie potrzebują zabawek - taka prawda. http://slubowisko.pl/institutions wyzej link :) Przy organizacji ślubu jest wielki młyn jak same wiecie najlepiej i jednak taki temat się przekłada. Podoba wam się taka opcja? z takim spisem, gdzie domy dziecka otwarcie informują pary czego potrzebują?

dlaczego chcesz zrezygnować.Moim zdaniem to bez sensu.To chyba dobrze,że dana placówka informuje jakie rzeczy im się przydadzą.

Gość 11211
nastolatkowie :D:D:D:D:D

Gość szafirek....
to chyba dobrze ze domy dziecka mowia czego potrzebuja. sorry daasz komus niepotrzebne zabawki i jeszcze ktos ma byc super zadowolny??? wcale sie nie dziwie ze domy dziecka czasme odmawiaja przyjecia takich ''prezntow'' bo skoro juz ktos chce pomoc to niech najpierw sie dowie laskawie co moze przzekazac do takiej czy innej instytucji, bo dla samego gestu i pokazania gosciom jacy to jestesmy wspanialomyslni to jest bez sensu..... chcecie pomagac ok ale nie zmuszajcie ludzi do przyjmowania niechcianych prezentow....