Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzu

potrzebuje analizy sytuacji- moj facet

Polecane posty

Gość uzu

jestem z nim od 9 miesiecy. on bardzo rzadko sam inicjuje seks, ale iem, ze jest podniecony, poprostu sam rzadko zaczyna. iem, ze bardzo mnie kocha i jestem dla niego pociagajaca a nasz seks jest nieziemski:D tylko chodzi o to, ze on rzadko sam zaczyna. i teraz czy plyw na to moze miec to, ze jego tata odszedl gdy on mial 12 lat a od tamtej pory ychowywal sie domu z mama dwiema siostrami babcia i dziadkiem? w jego domu dzieci nie moga spac ze swoimi parnterami w lozku choc wszyscy sa juz dorosli. natomisat gdy pierwszy raz jechalismy do mnie do domu on poiedzial, ze chyba nie powinnismy uprawiac u mnie w domu seksu bo to bedzie oznaka braku szacunku dla moich rodzicow. nie zrozumcie mnie zle, uprawiamy seks bardzo czesto, tylko chcialabym zrozumiec czemu on ma takie opory przed okazaniem mi, ze ma na to ochote. ktos potrafi pomoc?

Szukasz odpowiedzi zbyt głęboko. Myślę że skoro twój partner inicjuje seks rzadziej niż ty, tzn. że po prostu ma niższy popęd seksualny niż ty.

Gość uzu
komediant ale to nie o to chodzi bo on ma ochote:) ze tak powiem dosadnie stoi mu prawie caly czas, nawet jak sie ubieram rano i naciagam ponczoszki to juz idze tylko taki usmiech na jego twarzy i namiocik bokserkach:) tylko, ze on sam nie zacznyna tak czesto, to ja przychodze i sie na niego rzucam, choc fakt, jesli tego nie robie np 2 dni to on sam zaczyna sie do mnie dobierac:) aledopiero jak go wezme na przeczekanie

Gość uzu
Komediant takim razie my chyba nie jestesmy sttandardowi:) my potrafimy uprawiac seks a pol godziny po skonczeniu zaczac od nowa:)

Gość facet dla relaksu
Wiesz wydaję mi się, że nie chce abyś pomyślała, że jest z Tobą tylko dla sexu, on chce dać Tobie do zrozumienia jak bardzo szanuje Cię i kocha. A jeśli się podnieca jak sie kochacie to wszystko ok.

Gość uzu
dziekuje:) to brzmi bardzo fajnie:) moze masz racje, bo on ogolnie jest bardzo troskliwy, bardzo dobrze wychowany. moze jest tak jak mowisz:)

Gość a psa mial
to ważne

Gość a rybki
moze tylko akwarium mial puste?

Gość uzu
kurde skoro juz druga osoba tak mowi to moze macie racje:)

Gość uzu
jestem w szoku czy ktos Cie uczyl jak mowic ludziom to co chca uslyszec?:) zartuje Kochana dzieki Ci bardzo za Twe laskawe slowa, ja tez za nim szaleje:) a co do slubu, ja moglabym nawet dzis, ale on chce najpierw na slub zarobic, no i miec na tyle stabilna prace zeby sie pozniej nie martwic z czego splacic kredyt

No to widać facet ma poukładane w głowie - tylko pozazdrościć;) (Chociaż ja na mojego też nie mogę narzekać:).) A czasami się zastanawiam, czy nie minęłam się z powołaniem;) Powinnam była iść na psychologię... :)

Gość uzu
nigdy nie jest za pozno na zmiane drogi zyciowej:) dla przykladu ja teraz na ostatnim roku studiow zdalam sobie sprawe, ze robie nie to co chce, ze nie jestem w stanie dluzej tego studiowac. i rzucilam, zaczelam cos nowego, jestem szczesliwa:) facet ma poukladane, nawet bardzo, az chcialoby sie powiedziec, tacy faceci juz sie nie zdarzaja a jednak:) powiedz cos wiecej o swoim jesli mozesz:)

Mój ukochany jest ode mnie 4 lata starszy. Był wcześniej w dwóch poważniejszych związkach - tak a propos jestem trzecią Magdą w jego życiu;) i z tego co mówi to przy mnie dowiedział się, co to jest prawdziwa miłość. Wyznał mi, że żadnej kobiety tak w życiu nie kochał jak mnie i z żadną nie było mu tak dobrze. Nawet jego mama powiedziała mi, że nigdy nie widziała go tak szczęśliwego i ma nadzieję, że zostanę jej synową:) Nie ma minuty, żeby nie podszedł i mnie nie przytulił albo dał całusa w czółko lub policzek - jest taki czuły, że najchętniej wtulałabym się w niego cały czas:) Dodam, że to mój drugi poważniejszy partnet ale jeśli chodzi o seks - jest pierwszy i nie zamierzam go zmieniać;)

Gość normalnie szok
czasem taki troche upierdliwy bo ile mozna..

Gość uzu
przepraszam wspollokatorka miala maly wypadek i musialam pomoc wlasnie biore sie za czytanie tego co napisalas:)

Gość dziwna sprawa...
otoz jak mial psa zawsze mogl przytulic sie do psa gorzej jak mial rybki albo puste akwarium......to podejrzane jest

Gość uzu
no to super:) nie wszystkie kobiety maja farta zeby trafic na wartosciowego faceta:) ciesz sie :)

Gość uzu
ja mam 26 a moj facet 25:) a Wy? i jak dlugo jestescie juz razem? ja mam za soba dwa bardzo dlugie zwiazki, jeden 5 letni i jeden 2,5 letni, a pozatym spotykalam sie z kilkoma facetami ale musze przyznac, ze ten z ktorym jestem teraz jest poprostu najlepszy:D

Uuuu to ja widzę, że przy Tobie to gówniara jestem ;) Ja mam 19 a mój kochany 23:) i powiedział, że jakbym była starsza o 3-4 lata to by mnie o rękę poprosił;) A jesteśmy ze sobą około 7 miesięcy - nie mamy dokładnej daty, bo stwierdziliśmy, że szczęśliwi czasu nie liczą;)