Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzu

potrzebuje analizy sytuacji- moj facet

Polecane posty

Gość spiesze z odpowiedzia
no tak za jakis czas wyjmie ci miekkiego weza z kieszeni i bedzie problem...

sugestie, ze jest pedalem moge od razu zignorowac bo wie, ze nie jest:) a czy mu sie znudzi, nie wiem, wczesniej bylam z facetem 5 lat, przez 4 lata mieszkalismy razem i uprawialismy seks codziennie i nie nuzylo nam sie, wiec mysle, ze to kwestia charakteru. czasem sa dni gdy nie uprawiamy seksu, ale sa tez dni, ze uprawiamy seks kilka razy dziennie:) takie juz mamy chraktery:)

moze jest tak ja mowisz jestem w szoku, ze faceci lubia gdy kobieta przejmuje inicjatywe, choc u nas akurat nawet gdy ja juz zainicjuje seks to on jest strona dominujaca:)

Ale czarne scenariusze... Jak mu staje to na sam jej widok to w czym problem?! Bo ja go nie widzę. U mnie jest tak, że wystarczy że pocałuję mojego faceta delikatnie lub namiętnie i jemu też staje. Ale nie zawsze mamy ochotę na coś więcej. Seks jest ważny ale nie najważniejszy...

bo polskie spoleczenstwo ma tendencje bardzo pesymistyczne:)

dobranoc i gratuluje udanego zwiazku:) powodzenia:)

Niesamowicei mnie smieszy ze sie napisze prawde a jestem postrzegana jako zrzeda. Ty nie mozesz wytrzymac to lecisz do niego, nie uwazasz ze gdyby on nie mogl wytrzymac to by sie na Ciebie rzucil? Ale woli poczekac bo wie ze bedziesz pierwsza, to mu daje przewage nad Toba i lechce jego dume, dobranoc

nie mowilam o Tobie:) chodzilo mi o to, ze ludzie podejrzewaja, ze jest pedalem albo, ze niedlugo nie bedzie mu sie chcialo uprawiac seksu:) pozatym nie mam nic przeciwko lechtaniu jego dumy, on moja lechce caly czas:) dobranoc

Uzu-ale problem jest skoro zakladasz temat, czegos Ci brakuje. a idiotow nie czytaj i nie komentuj, tylko na to czekaja. paaaa

nie nie, widzisz to nie o to chozi, ze dla mnie to jest problem:) nie jest, przynajmniej dopoki wiem, ze on zawsze ma ochote na seks:) liczylam tylko na to, ze ktos mi wytlumaczy czym to moze byc spowodowane. ja wlasnie myslalam, ze moze tym, ze w jego domu sa takie a nie inne zasady i, ze moze sam seks moze mu sie wydawac czyms lekko zakazanym. ludzie tlumacza, ze on ma mniejsze libido, ale to tez nie tak bo jak pisalam, widze( i to autntycznie widze;) ze on ma ochote na seks nawet czesciej niz ja wiec to nie to:) dlatego chcialam zrozumiec co sie moze kryc za jego zachowaniem