Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka Jedna Ona 22

Samotne mamy- są tu takie?

Polecane posty

Założyłam temat na innym dziale... ale jakoś nie ma odezwu... więc postanowiłam przenieść go tu : Jak sobie radzicie?? Jak poradziłyście sobie w czasie ciąży... same. To jest bardzo ciężkie przechodzić przez ten okres samej, i samej wychowac dziecko. Jak Wam się to udaje? Ja właśnie w tym momencie chciałabym usnąć i nigdy się nie obudzić... Co ja dam temu dzieciatku jak się urodzi?? Tak chciałam, aby miało szczęśliwą rodzine... ale znów zyciowy psikus Bardzo boje się tego wszystkiego. Mam 2 koleżanki, 1 przyjaciółkę i bratową - wszystkie są w ciąży, tak strasznie mi źle... one mają mężów, mają z kim cieszyć się tym ppięknym stanem, tym że niedługo przyjdzie na świat ich owoc miłości a ja.... SAMA

Gość Dżana z dżungli
Wierz mi, dla małego dziciatka najważniejsza jest miłość matki i dużo przytulania:) Ja sobie poradziłam z samotnym macierzyństwem mieszkając sama a rodzina była kilka tys.km od nas. Skoro ja, kiedyś rozkapryszona mała dziewczynka sobie poradziłam, to dlaczego Ty nie masz? Wspaniale wspominam ten czas...:)

Gość Ewciaczekk
Witaj w klubie ! Jestem w ciąży i też jestem sama :( Jak narazie jakoś daję sobie radę, ale bardzo boję się , co będzie, kiedy dziecko się urodzi. Niedawno przezylam rozstanie i bardzo mnie to bolało, nie wiem, jak się pozbieram, nagle bede musiala sie zmobilizować.

Gość ewkaa27
ja też zostałam sama w ciąży i to na początku i do dziś tak jest...synek ma 3 latka i jest najkochanszą istotką pod słońcem...mojej gg do pogaduch 2294403

Gość ewwiczek
aaaaaaaaaaahahahahaha

Gość awartka
jak się łajdaczyłyście to teraz macie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!