Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesfornna

Włosy suche, przesuszone, wykręcające się jaka odżywka?

Polecane posty

Gość niesfornna

przez wilgoć:(M.ój problem polega na tym że moje włosy, mimo że u.łożę to od tego że są przesuszone wykręcają się jak tylko wyjdę z domu:(używam wielu odżywek, masek ale nic nie pomaga:(może ktoś coś by polecił:)dziękuję

Gość inkkkkkkka
wax ,kupisz w aptece.ok 15-18 zł małe opakowanie,duze 400 dag ok 25.maseczkę trzyma sie od 15 minut do godziny.Dziala cuda.Poczatkowo stosowana u ludzi po chemioterapii ale obecnie jest do każdego rodzaju wlosów.

Gość niesfornna
dziękuję bardzo:)kupię na pewno bo moje włosy są straszne ostatnio, w dodatku strasznie się ,łamią:(muszę coś zrobić bo nie długo mi się wykruszą, wiem że to przez stosowanie prostownicy i tego że robię blond balayage:(

Gość zgolic maszynką 3 mm
i po problemie

Gość kłaaaki
polecam intense repair Loreala

Gość inkkkkkkka
mozesz sobie dokupić też jedwab w płynie ale tylko z bio silk.Dziala na wyglad ,stosuje sie malutko na włosy ,bo zbyt dużo daje efekt tłustych włosów.ale włosy są super:) a co do wax,gwarantuję ze Ci pomoże.Ja farbuję ,mam włosy do pasa :)

taz tak mialam, przeszlo odkad uzywam 'hello hydration', szampon, odzywke i maske (w niebieskich pudeleczkach) - super!

Gość niesfornna
bardzo dziękuję, kupię to wszystko bo moje włoski na prawdę są w opłakanym stanie, tak zazdroszczę czarnulką tych lśniących włosków:)mi niestety w ciemnych brzydko, jutro lecę kupiś te specyfiki dziękuję:)też bym chciała włoski do pasa:)