Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ze mnie sucz

Dzis mój facet powiedział ...

Polecane posty

Gość ale ze mnie sucz

Dziś moje kochanie wyznało mi wstrząsająca prawde he otóz drazni go że jestem sprytniejsza i inteligentniejsza od niego ( w jego mniemaniu, no moim tez ale tego mu nie powiem :P ) czy naprawde faceci lubią miec u boku te stereotypowe słodkie idiotki ? tzn inaczej czy lepiej miec ciut głupsza czy juz te inteligentniejszą ? ja nie bede robiła z siebie kretynki tylko po to aby jemu było miło :/ taaak wiem mam problemy rangi globalnej :P

Gość
podnosze topic z kafeteryjnego dna :P

dziwi mnie sam fakt,ze przyznal to glosno :D nie dac sie stlamsic to najwazniejsze:D

faceci nie lubią jak dziewczyna jest głupia ,ale z drugiej strony nie chcą żeby byla inteligentniejsza od nich

Gość mylisz pojęcia skarbie
nie chodzi o to, by mieć idiotkę, tylko żeby przy niej facet nie czyuł się jak idiota może ten twój nie jest zbyt lotny, nie ma zbyt szerokiej wiedzy ogólnej i dlatego tak się czuje Meżczyzna wykształcony, inteligentny, oczytany będzie zadowolony mając u boku mądrą kobietę po prostu dobrać sie trzeba

Gość
no tak nit ni lubie, ale same powiedzcie czy nie powinien czerpac raczej z satysfakcji i byc dumny ze ma kobiete za która nie musi wię wstydzic która ma swoje zyie pasje zainteresowania ktora w dyskusji ze znajomymi zawsze da sobie swietnie rade ktora jest mądra i zyciowo zaradna to absurd co powiedział ... :/ troche mnie zabolało ... tak jakby mnie nie doceniał ... ale moze jestem przewrazliwiona ????

ZAbolalo? moim zdaniem powinnas sie cieszyc,ze twoj facet ma o tobie takie zdanie, w pewnym stopniu mu imponujesz

Gość
niejest glupim facetem ma wykształcenie i w przeciwienstwie do mnie dorobił sie facet Ma dwie firmy robi kariere ... nie powinien miec kompleksu na tym punkcie ... sadziłam ze bardzo ceni sobie moją WIEDZE W WIELU DZIEDZINACH I INTELIGENCJE TAKA ZWYKŁĄ ZYCIOWĄ A TU TAKIE WYZNANIE :/

ca wiem czy cieszyc choc ja uwazam ze kazdy facet by chcial miec kobiete ktora ma swoje zdanie jest ambitna ma marzenia itp ale to widac nie wielu tak sadzi

mylse,ze powinnas dyskretnie, dawac mu do zrozumienia, ze go doceniasz, podziwiasz, jakies blyskotliwe uwagi, czy cos. wtedy poczuje sie lepiej a ty nic na tym nie stracisz :)

Gość
dokładnie tez tak sądziłam no przynajmniej o moim, ale tak mysle sobie, ze oni wola te ciut głupsze bo przy nich i bez specjalnych staran beda "górą" i nie musza sie wysilac aby zaimponowac a z tymi mądrzejszymi przeciwnie musza sie wysilać aby sie nie zbłaznic i dotrzymac kroku ... taaak to doglębna analiza męskiej psychiki :P hehe

Gość
kari_na kochanie ja dskonale wiem jak połechtac jego ego :P hehe praktykuje takie zabiegi raz na jakis czas i on to zawsze chetnie kupuje :P chodzi dumny jak paw i usmiech od ucha do ucha :P dzis np powiedziałam ze "ma racje" chodziło o jego interesy zapytał o rade ja odpow. a on ze chyba to nie jest dory pomysł bo ... i tu mi wytłumaczył ja wysłuchalam i doszłam do wniosku ze rzeczywiscie moja strategia nie przyniesie mu korzysci i powiedziałam " masz racje, moj pomysł był niedorzeczny " a on rozpromienił siei powiedział ze nic go tak nie cieszy jak to kiedy ja powiem mu ze ma racje ze czuje sie fantastycznie i dzwonił juz z pytaniem czy chce rozowe czy czerwone róze hehe ( to juz nasza tradycja zawsze pyta na ktory kolor mam ochote heh ) wiec to np praktykuje oczywiscie w rózny sposób :)

Gość koziorożecccccccto ja
oni zawsze chćą idiotek !!!!!!!!!!!!!!!1

Gość kkatasia
sadze ze oni faktycznie lubia czuc ze maja głusza od siebie kobiete ja np czesto celowo robie z siebie idiotke co by mu samoocene podniesc :D