Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jużnieśpiebomamdoła

ale mam doła od rana

Polecane posty

Gość jużnieśpiebomamdoła

Najchętniej wykręsliłabym cały dzień od rana. Po co w ogóle żyć? Siedzę na wsi słychajcie, gdzie moja uczelnia dawna (nienawidzę parszywców wchodzi mi do dupy w celach szpiegowskich i Bóg raczy wiedzieć jakich, gdzie 3 osoby, z którymi mieszkam i których nienawidzę wchodzą mi do dupy w celach szpiegowskich i też nie wiem po co i na co , ale pracy nie mam. Mieszkania mi nie kupili. Co oni sobie wyobrażali ci moi rodzice? Przecież bym ich zabiła nożem gdybym wiedziała jakie to 2 wariaty. Siedzę na jakimś zadupiu teraz i zboka blond lansują bezdzietnego - Izabelę Olchowicz - chałupę jej stawiają. Tu już nie ma nikogo normalnego. A ja mam dostać choroby umysłowej i w psychiatryk bo za mąż nie wyszłam. I to są rodzice słuchajcie. W międzyczasie jeszcze SAMA musiałam sobie znowu wymyślić, że bez drugiego języka mnie tu w pierdel wrzucą niebawem. SAMA - a oni się czymś przejmowali? Czy oni są normalni? Przecież to są dwa wygodnickie świry nieleczone. A ta uczelnia - czy tam jest ktoś normalny? No ale to jest wszystko przez rodziców bo mieli mnie wręcz zmobilizować, żebym 10 lat temu papiery wzięła i koniec. Gdzie indziej i święty spokój z głupkami, a oni sobie dziećmi dupę ustawiali - dzieckiem - żywa tarcza i teraz mam co mam. Jezu chryste - nienawidzę tych wiedźminów i parszywców zwanych moi rodzice a Polski i Polaków też. W szczegółach róznie bywa, ale generalnie was nienawidzę. I po co mi ten język polski? Czy tam matematyka w liceum? Tak jak wszystko inne w wieku lat 16-19. To tak jak uniwersytet III wieku - na to samo wychodzi. Macie takie jakieś tendencje, żeby 10 lat nic nie robić i się obudzić później. I o co wam chodzi czy komukolwiek że 10 lat zmarnowałam. W Polsce to normalne i teraz się mam obudzić tak jakbym spała czy ćpała. Idioci :( I tak wszystkich oskarżę kiedyś , że przez was rodziny nie mam. Ciule nienormalne skorumpowane i mieszkania też bo tu nikt nic nie mówi normalnie, a moi rodzice żyją se nie wiem gdziem W US , W Niemczech, na księżycu. W czasie okupacji hitlerowskiej w Afryce. Nie wiem. No ale PORÓD odbyła moja matka 34 lata temu. Dzień mnie rodziła a żyję 34 lata i ten dzień porodu jest ważniejszy niż całe moje życie. To tak jak wesele, nie? A wesele trwa 3 dni. No to obyście rodzili tu tydzień bo jednak zawsze jest co wspominać. takie gnioty psychiczne, że pożal się Boże. I jeszcze mnie szpiegują. Zamiast adoptować to mnie szpiegują. No świry :(

Gość cały tekst do poprawki
ani składu ani ładu---------popraw styl,składnię ,gramatyke i ortografię---------to moze zrozmumiemy ocb🖐️

Gość jużnieśpiebomamdoła
Ale powiem wam jacy wy jesteście nienormalni to sie opisać nie da. I już mam tak dosyć tych pierdolców umysłowych uczelnianych tu i całego nauczania was, że kurwa mać zeżryjcie sobie własne odchody i tyle mnie to obchodzi. A poza tym czy ja pracowałam na uczelni? I czego chcą gnioty nienormalne ode mnie teraz? U ojca też nie pracowałam? Czego te chuje nienormalne ode mnie teraz chcą? Przez nich pracę straciłam. Co oni sobie nie myślą - ile człowiek rzeczy może robić w życiu i nie zwariować. Albo nie wiem co. A ci wszyscy cudzoziemcy, którzy tam przyjeżdżają studiować. Laska siedzi rok w Polsce i powie Ci, że kierowniczką była w Szkocja hotelu. No wiecie co - widzieliście kiedyś kogoś na ziemi na rocznym urlopie gdzieś w pracy? Nawet bezpłatnym żeby dostać doktorat w Polsce to ktoś komuś da rok uurlopu? WQy macie naciulane w głowach waszych głupich jak takie osoby mają pierwszeństwo. I sobie ciulajcie dalej jak dla mnie bo to przekleństw nie starczy, żeby to wyrazić :( A jakieś pierdy robić... gdzie ja pracowałam? Ja się tego gówna profesorskiego zapytam - u tatusia pracowałam ty chuju jebany popierdolony w łeb. Ty cioto żydowska. Ty odchodzie skurwiały. No to jak nie u tatusia to się odpierdol ode mnie raz na zawsze bo papiery miał wziąć 10 lat temu tylko się bałam, że mnie zniszczą. Tak jak i teraz. No ale po co mi w sumie były te 2 lata dłużej tam? Żeby se życie rozwalić i ODPIERDOLIĆ SIĘ ODE MNIE. Dzieci se adoptować jak się komuś nudzi i tyle mnie to wszystko obchodzi :( PS> kulturalniej się nie da :(

Gość jużnieśpiebomamdoła
Mówię wam ja tam nigdy nie pójdę - co najwyżej po papier, a tego kutasa jebanego w łeb mojego promotora nienawidzę NIENAWIDZĘ, on się interesuje wszystkim tylko nie tym co mam. GDzie mój papier ty ciulu jebany w łeb i koniec dyskusji. Byś się zainteresował tym co masz. To wszystkim tylko nie tym. Tatusiem się moim interesował. Jakby się interesował mną tak jak powinien to by nie było ze mną żadnego kłopotu wiecie ale jak się interesował moją dupą zamiast pracą to se sam narobił kłopotów bo ja nie potrzebuję jego psychologii. On mnie w ogóle z kimś pomylił. Z bezdzietną kurwą jakąś. No ale cóż... takie czasy. Na pewno nie ma niemieckich okularów i to dlatego. Nie stać go znowu na nie. Jego na nic nie stać. Zwłaszcza na słowo prawdy za 10 lat. Ale to też w Polsce normalne. I co oni sobie teraz wyobrażają słuchajcie tu wszyscy. I jeszcze ten skurwiały stary bratowej bo to jest ANCH tego całego OBLEŚNEGO układu, w którym zostałam bez studiów , pracy i mieszkania. Nie wiem - to są wasi bogowie. Oby wam w twarz nie napierdzieli. KANADĄ dosłownie. No ale ciekawe czemu wiz tam potrzebują biedactwa żeby wjechać. Pewnie temu , że nic sobą nie prezentują. A jest inaczej? :( Po co są w Polsce studia? Żeby sobie zniszczyć życie. I po to też są rodzice żyjący czasem. Żeby zniszczyli człowiekowi życie PIERDOŁAMI. Gdyby rodzice moich rodziców byli ateistami to im rację przyznam, ale że byli to ludzie naprawdę wierzący to mogą się razem srać jak dla mnie razem z całą swoją ateistyczną już obecnie rodziną z którą NIE DA SIĘ WYTRZYMAĆ BO TO PSYCHOLE SĄ!!! I koniec :(((

Gość jużnieśpiebomamdoła
wiecie co ja jestem mieszańcem narodowościowym - ja nie jestem Polką, ale wydaje mi się, że nieźle Polskę opanowaną mam. Zaś po swoich doświadczeniach uważam, że nie wiem - Zyd który staje sie Polakiem to najgorsze dno na świecie. Spolonizowany Żyd. Bo zawsze gdzieś w głebi umysłu - nawet w nieswiadomości to żydostwo w nim będzie siedzieć, ale I TU MOJA PRETENSJA - takie jest dobry a ja nie!!! To skreślać od razu za pochodzenie i tyle a jak wolicie Izrael od zachodu to się od tego zachodu odpierdolcie i se idźcie na wojnę z Arabami. I jak mi tak ktoś powie teraz to sie nie zdziwię bo to wszystko sensu nie ma żadnego. :(

Gość jużnieśpiebomamdoła
A najbardziej żałosne jest to, że tej menelki kierowniczki nikt nie kontrolował, a mnie zrobili teraz wielką kontrol po 4 latach MSZCZENIA SIĘ za swoje głupie pomysły po ożarciu się wcielone w życiu. Za swoje pijaństwo się mszczą na mnie, pijaństwo do potęgi bo to widać. Takie głupie menele małomiasteczkowe. I żeby jeszcze coś mieli z tego mszczenia się na mnie. No może mają. Nic nie mówię. Ale co to pojęcia nie mam bo mogli se filię szkoły otworzyć poznańskiej w tej pipidówce, a otworzyli filię szkoły wrocławskiej. No nie wiem o co chodzi - o poziom czy o miasto? To tylko chuj odrąbany raczy wiedzieć - dosłownie :( I tyle myslę o całości :(

Gość jużnieśpiebomamdoła
I skończyło się tak, że przez matkę ciulnięta w łeb - i nic lepszego ojca nie mam studiów, MIESZKANIA - w sumie jedynie to mi pozostawało , rodziny. Ło co za pocilana rodzina. Jakieś ciulasy umysłowe pogięte czy co. Jeszcze na wsi siedzę, auto mam rozdupcone to nigdzie nie zajadę. Gdzie ja stąd zajadę teraz - do lasu. Ło Boże święty mówię wam - też ta moja matka nienormalna. Zostawał mi wyjazd po technikum do pracy, stać cię na studia albo nie stac. A ja jak ciulas najgorszy do liceum i na dzienne 5 letnie bo taniej. Ło co za ludzie niepociulani w łeb. I tak do dziś :( Później miałam manele zbierać choć uczelni i miasta gdzie studiowałam po roku miałam dosyć. Ale co zrobisz po liceum. Po technikum gdybym była to po roku wyjazd do roboty, a dalej studia w innym mieście czy nie wiem. Tam bym nie wróciła. Zreszta moje studia po roku już mnie nauczyły wszystkiego co miały i to był koniec a dalsze 4 lata bez pracy to starata czasu. AMEN. I tej pracy nie mam do dziś mnie oni obchodzą? Tyle co 10 lat temu. A ja co ich zaczęłam interesować? Czy ja tam centa choć zarobiłam? Jeszcze żebym centa tam zarobiła - okraść też ich nie okradłam - czego chcą jebane dupki, nie? Bo na wsi mieszkam i temu mhnie szpiegują. Im dam wieś jak tam skoczę z dubeltówką i im rozpruję bebechy ich tłuste :(

Gość jużnieśpiebomamdoła
Mówię wam już dawno myślałam, że do pracy wyjadę, atu nic. Wszystko ZNOWU PRZEZ MOJĄ matkę. ło jak ja nienawidzę tej szmaty nienormalnej. Ona ta podupcona umysłowo bratowa, ten jej pierdolnięty w dekiel ojciec i całe to dno. To prawo jazdy stąd, które wziąć i rozstrzelać. Jezu jakie gnioty umysłowe. A te koleżanki mojej matki. Wy macie jakieś takie posraństwo w głowach ludzie... po co to dzwonią za mną. Ale na tej uczelni to samo. Co o tym myśleć? Dzwoni to może coś z tego będzie. A tu dzwoni, żeby się mścić. No to jak już mnie tak szpiegują to psychiatrę mają w powiecie, nie? Cały szpital nawet sławny na cały kraj. Powinni się udać troszkę dalej i sie tam zapisać. Co jeszcze im pozostaje? Ja już tam pracowałam - cały zeszły rok, a teraz miałam pracować w szkole Z UCZELNIĄ i nie chciałam. Bo nie chcę zwariować. To nikogo nie obchodzi czy ja zwariuję czy nie, ale mnie to obchodzi. Mnie to stety niestety obchodzi. Czemu mam zwariować niby? Ludzie mi zyczą choroby. Czy to jest normalne? Nie. Dlatego chcę wyjechać i bez powrotu. Bo nie chcę być chora umysłowo. Oni może już są, ja nie i nie chcę. CZY JA POPEŁNIAM PRZESTĘPSTWO CZY CO? :(

Gość jużnieśpiebomamdoła
Wiecie co - jak mi ktoś powie , że w tej okolicy gdzie mieszkam są normalni ludzie to normalnie gównem ryj wysmaruję - tacy normalni. Normalne pojebańce umysłowe. Dlatego się wyniosłam i MIAŁAM NIE WRACAĆ. jedyny mój błąd w życiu. Oczywiście więcej błedów popełniłam, ale to najgorszy. A wyjazd bez powortu był tylko na mieszkanie. No ale może wcześniej by mi ktoś zarzucił, że zgniła jestem, ale 35 to mi już powinni dać spokój, nie? Mieszkanie i koniec. Jezu Chryste jak ja mam dosyć już - jeszcze się dzień nie zaczął i mam dosyć:( I teraz przez zrzyganą umysłowo uczelnię siedzę w domu, ale wiecej nie pójdę tam - co te kurwy sobie nie myślą - ja mam nogi chore. Koniec. CO ONI SOBIE NIE MYŚLĄ? :( Może ktoś ich w pierdel wsadzi kiedyś za posraństwo umysłowe. Caą tę beznadziejną Polskę :(

Gość jużnieśpiebomamdoła
Wiecie najpierw były śmiechy, że nie mam auta, że nie mam męża, ŻE W SZKOLE UCZĘ - śmiech - a co to niby jest uczelnia? - teraz śmiech , że dziecka nie adoptowałam. Kurwa mac - a za co ja mam żyć jak przez nich teraz już tej pracy nie mam. Co za mendy psychiczne. Przez nich pracy nie miałam 10 lat temu i teraz. Co oni sobie tam wyobrażają słuchajcie? Czy oni mają wszystkie klepy na miejscu tam? 23 lata miałam to jedyne rozwiązanie widziałam wynieść się od pojebańców i co oni uważają, że coś się zmieniło za 10 lat? Że się nie wyniosłam to skomplikowane sprawy. To 2 lata później miałam wyjechać z Polski i tyle. No to błąd był i już. To teraz się poprawię i koniec. Jakieś pierdolone idioty tam siedzą i sie maszczą :( Normalne wały psychiczne wiecie. Jakbym ja miała taką pracę to sobie cały świat zwiedzę. A oni co tam robią? Wszędzie bym miała znajomości - jeszcze teraz komp, a ci tylko srać potrafią. Dajcie mi spokój z mendami. Cokolwiek zrobisz ZAWSZE ŹLE IM. No to ktoś się kiedyś wpierdzieli (każdy!!!) i wszystkim rzuci. Wszystko źle, wszystko nie tak, no wariaci. A ich pomoc gdzie jset? Wskazówki? ŻLE. Ty człowieku tyle nie pij to od razu będzie lepiej. Nie wiem czy dobrze. LEPIEJ. POZYTYWNIEJ :(