Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na dziśś

Jest tu ktoś kto pracował w MAKDONALDZIE??

Polecane posty

Gość pytanie na dziśś

mam pytanie o wynagrodzenie przy pełnym i pół etacie? ile to wynosi?? można podjadać towary?? i czy ta praca jest w miarę fajna czy najgorsza z możliwych???

Gość hehheheheeee
podjadać ?? zapomnij no chyba ze 1 frytkę :D praca ciezka i dla dzieciaków.. bynajmniej w Tczewie tak jest ... same dzieciaki po 18 lat

Gość pytanie na dziśś
strasznie lubię nowinki kulinarne, uwielbiam żarcie macdonaldsowe 😍 a praca przy okazji bo jak się zarabia z 13 zł za godzinę to byłaby dobra praca dla mnie

Gość pytanie na dziśś
a no nie wim czy się tyle zarabia ale taka kwota by mnie satysfakcjonowała + darmowe hambonusy :D i ostatnio się napaliłam na te amerykańskie co reklamują o ja , nie mogę się powstrzymać, kocham jedzonko :( nawet nie jestem gruba więc w sumie mogłabym se pojeść

Gość tiriririri
ja tam pracuje, dlatego ze sie wyprowadziłam i musze zarobic na mieszkanie w czasie studiów. i wąłsnie ja mam wrazenie ze preacuja tam sami studenci. u mnie jest zarabista atmosfera w pracy , ale w innych mcdonaldach w moim miescie juz nie jest tak fajnie bo byłam tez pomóc kiedys. wiec ogolnie mi sie trafiło:) jesc rzeczywiscie teoretycznie nie mozna chyba ze sie wbijesz w towarzystwo:) pierwsze wrazenie jest masakryczne, ale potem idzie sie przyzwyczaic:) przez pierwsze 3 miesiace masz ok 7 zł na reke, a potem 7.50. ale do tego mam np karnet do siłowni na wszystkie zajecia ( taneczne takze:):)). no i pracuje tam tylko w soboty. bo mozna ustalic sobie jak ja nawet 1/8 etatu

Gość z maka preferuje tylko
lody, i szejki :P Moj kolega pracuje w maku od 2 lat ... Obecnie jest instruktorem, a od stycznia awansuje do stopnia menagera, bedzie zarabial 1,8 tys zl - pelen etat. Pracuje w niwielkim miescie na slasku. A co do wynagrodzen w poszczegolnych miastach. Na kafe jest watek liczacy kilkaset stron o maku, warto go znalezc i poczytac.