Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko66

wszy

Polecane posty

Gość koko66

mam problem. Mam na głowie wszy i czy jak wyprostuje włosy to one znikna i gnidy też??? A moze macie jakies znane sposoby? ALE SKUTECZNE!!!!!

Gość Prunela
Witam.Myśle że prostownica nie załatwi twojego problemu.Powinnaś się udać do apteki gdyż są środki które zwalczają wszy i które nie śmierdzą jak naftalina którą używaliśmy pare lat temu.Jest jeden skuteczny środek tylko nie pamiętam jak się nazywa,ale kosztuje 36złotych i jest na prawdę super.

Gość dariik

Najlepszym sposobem z tych co testowalismy zeby jakos ochronic dziecko przed wszami jest CichoWsza. Tutaj nie ma ryzyka jakiejs wysypki czy innej alergii na skurze, a już przerabialismy jeden preparat po ktorym coreczka dostala czerwonych krostek zwłaszcza nad linia czola.

Gość apteka
Dnia 27.02.2019 o 13:54, Gość dariik napisał:

Najlepszym sposobem z tych co testowalismy zeby jakos ochronic dziecko przed wszami jest CichoWsza. Tutaj nie ma ryzyka jakiejs wysypki czy innej alergii na skurze, a już przerabialismy jeden preparat po ktorym coreczka dostala czerwonych krostek zwłaszcza nad linia czola.

Też mamy te gumki - są w wielu aptekach

Gość ann

Nie ma lepszego pomysłu niż Cichowsza moim zdaniem. Bezpieczne dla dziecka, bardzo wygodne i praktyczne na co dzień.

Gość adam
Dnia 14.06.2019 o 14:17, Gość ann napisał:

Nie ma lepszego pomysłu niż Cichowsza moim zdaniem. Bezpieczne dla dziecka, bardzo wygodne i praktyczne na co dzień.

Rowniez jestem tego zdania :p

Gość maj

Stosuje u córki gumki CichoWsza i póki co, udało się nam tego problemu uniknąć, mimo tego, że w grupie przedszkolnej problem już się pojawi się i były dziewczynki, które musiały sobie z tym radzić. Więc myślę,że gumki dobrze się sprawdzają.