Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwierze w to ze mozna wpasc

Dlaczego mowia ze.....

Polecane posty

Gość niwierze w to ze mozna wpasc

Biore juz 4 lata tabletki antykoncepcyjne. Niektorzy mowia ze tabletki nie daja 100%pewnosci? To po co mi ginekolog mowil ze biorac tabletki nie musze uzywac prezerwatyw? Skoro biore regularnie ,nie zazywam antybiotykow,nie wymiotuje ,nie mam biegunki to jak moge zajsc w ciaze Te co zachodza przy tabletkach to napewno te co zapomnialy zazyc albo zazywaly jakies lekarstwa itp,

Gość gryzipiórka
moim zdaniem zawsze istaniej wieksze lub mniejsze ryzyko zajscia w ciaze jesli sie wspołzyje niezaleznie od srodkow jakie sie stosuje.Najlepsza metoda zeby nie zajsc w ciaze to brak sexu.

bo nie dają 100 % wskaźnik obliczany jest podczas prawidłowego barania tabletek czyli bez pomijania itp taki urok, że czynność jajnika może się odblokować nawet przy regularnym braniu tabletek.

Gość kasiaannnaaa
dziewczyno można wpasc i to stosując regularnie antykoncepcje. JEstem takim przypadkiem i co mi powiesz? ze nie brałam ich i lykalam witamine C ? zapoznaj się z faktami i możliwosciami a nie pieeerdol za przeproszeniem za daja 100% ciesz sie ze ejstes w tej grupie szczesliwcow,.

Gość julia19881989
witam mam pytanie. troche mi sie poprzestawial okres tak wiec przy braniu tabletek anty mialam 2 razy w miesiacu okres ostatni mialam 26(poczatek) ale nadal bralam tabletki skonczyly mi sie 5 listopada a 8 kochalam si ebez zabezpieczenia i moj nazeczony we mnie skonczyl wtedy mialam dni plodne okresu powinnamm dostac w niedziele i nie dostalam. czy jest mozliwosc zajscia w ciaze? nie ma mnie w polsce i dlatego narazie nie moge isc do lekarza.