Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna22 chcialaby

co sadzicie o seksie - 1 kobieta 2 mezczyzn?

Polecane posty

Gość anna22 chcialaby

bo ja chcialabym sprobowac :D

Gość faaaacet
jestem za :D

Gość tak sobie myślę
że mogłoby być ciekawie, jak pierwszy się już zmęczy to ten drugi się mną zajmie.... może wreszcie po tylu latach nieudanego seksu, miałabym orgazm podczas stosunku ;-)

Gość faaaacet
Drugi facet wchodzi we mnie a kobieta lize mu jaja;]

Gość tak sobie myślę
Narazie tylko moj pies daje mi rade;]

Gość faaaaaaaaaaaaacet
no to jedziemy malutka :D

Gość tak sobie myślę
zastanawiam się tylko jak to wpłynie poźniej na wzejemne relacje między mną a moimi synami

Rozwiązań w 2 + 1 jest bardzo dużo i zależy który z nich jest ci bliższy albo ktory jest lepszy w te klocki.

Gość chcesz miec
jednego w cipie , a drugiego w dupie?

Gość tak sobie myślę
Nieeeeee.. Tak to kazdy potrafi.. Ja chce jednego w jedym uchu a drugiego w drugim;]

Gość Jagoda

Ja z chłopakiem spróbowaliśmy takiego seksu w trójkącie. Facet był dużo starszy od nas około dwadzieścia lat. Ja nalegałam na starszego. Pokazał mojemu chłopakowi jak wygląda gra wstępna tak że byłam napalona na niego i pragnęłam by wyszedł we mnie a miał większego i grubszego od mojego chłopaka. Jedno co nie podobało sie chłopakowi to to gdy miałam orgazm to chwyciłam ze pośladki i przytrzymałam tak bym do końca aż nieskończyłam. Również wzięłam mokrego do ust by próbować smak jego wytrysku był smaczniejszy od chłopaka. Więcej chłopak nie pozwolił na seks z innym. 

Gość Jjjkk

Ja najbardxiej lubie narAz w usta i cipke. 

Gość Kamila

Jagoda dużo straszy jest lepszy w seksie gdyż dba by to dziewczyna miała mocny orgazm jak i grę wstępną robi by nie wchodzić na sucho. Młodzi robią błąd i wybija się na sucho robiąc ból i nie może doprowadzić do orgazmu. Rok po ślubie zdecydowaliśmy na to by z mężem był jeszcze jeden również straszy w wieku teścia. Nawet był brany pod uwagę teść ale wycofalismy się z tego pomysłu bo mogło być to kierujące. Kilka spotkań z nim pozwoliło mieć inne spojrzenie na seks. Gdyż mąż był prawiczkiem a ja dziewicą. Taki seks z większym członkiem do końca mnie rozdziewiczył.

Zabawy w wiekszym gronie sa zdecydowanie wyzwalajace i bardziej dzikie - jesli sie osoby otworza i puszcza hamulce 🙂 Jesli to akcje w zwiakzu to trzeba miec psyche mocna - zwlaszcza jest "ten drugi" wypada/wychodzi na lepszego 🙂 Nie mniej chcac sie bawic bardziej otwarcie z partnerka powinno sie znac swoje atuty i umiec je wykorzystywac. 

I do autorki - dobierz kogos komu ufasz lub jesli poczujesz nutke szalenstwa z kims nieznajomym np. na imprezie - wazne, abys umiala sie dobrze bawic i cieszyc doswiadczeniem 🙂

... a potem nam tu opowiedz 😉 Chyba, ze bierzesz pod uwage spotkanie z kims z Kafe...

Gość Jaś

Moja dziewczyna z ciąży w końcówce 8 miesiąca zapragnęła po raz  pierwszy chciała spróbować z innym. Tak się złożyło nadarzyła okazja z dwójką kolegów. Zezwoliłem na tę orgię z dwójką i ja. Dogadzala sobie po dwa razy każdy ja zaliczył i Gdy ja kończyłem to zaczęły sie bóle i skończyliśmy na porodówce i bule prxy porodxie który dość dobrze zniosła tom ocena położnych i Pani doktor.

Gość Gość

Chętnie bym z ciężarną w trójkącie się pobzykał