Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem

czy da się z ebooka w formacie pdf wyciąć konkretne strony?

Polecane posty

Gość nie wiem nie wiem

chcę to zanieść do punktu ksero, żeby mi wydrukowali kilkanaście stron z książki, ale chyba nie wypada, żebym poszła, rzuciła 500 stronicową księgą w pdfie i kazała mu jechać do konkretnych stron i drukować. można je jakoś wyciąć?

Gość qtt
owszem można informację o tym znajdziesz na www.google.pl

Gość znafca temató
a może zrzut ekranu i potem druknońć

Gość Autorka o tym wie napisala
przeciez "ale chyba nie wypada, żebym poszła, rzuciła 500 stronicową księgą w pdfie i kazała mu jechać do konkretnych stron i drukować"

Gość nie wiem nie wiem
ty od głupiej pindy - gdybym nie wiedziała to bym pytała jak drukować konkretne strony. miłe to i przyjemne, ale nie wtedy jak wszystko jest porozpierdalane, a ja chcę dwustronny uporządkowany tekst na kartce, facet by stał i dobierał sobie milion stronek, a na tłumaczenie mu jakich i czekanie aż to zrobi nie mam czasu. o zrzucie nie pomyślałam, dzięki :) a w googlach to jest gówno, wiele na ten temat, ale nic konkretnego 🖐️

Gość argar
12:11 [zgłoś do usunięcia] Autorka o tym wie napisala przeciez "ale chyba nie wypada, żebym poszła, rzuciła 500 stronicową księgą w pdfie i kazała mu jechać do konkretnych stron i drukować" Kurwa a po jaki chuj jechać do konkretnej strony? Kurwa podaje się w ustawieniach drukowania strony które mają być drukowane i chuj. Co za debile z was.

Gość argar potrafisz napisac jakies
zdanie bez slowa na k? a poza tym masz racje

Gość nie wiem nie wiem
boże, jacy frustraci i nerwusy to z samego rana siedzą, idźcie się przewietrzyć 😭

Gość tu jest tak nie tylko z samego
rana niestety :o

Gość nie wiem nie wiem
no to jeszcze lepiej, zawsze o coś pytam przed południem i zawsze mało co mnie nie zagryzą, więc myślałam, że to jakaś norma, dzieci w szkole, studenci na uczelni, więc sfrustrowane baby i faceci siedzą w pracy i wyżywają się na kafe. no ale skoro to niezależne od pory dnia to nie będę zmieniać przyzwyczajeń :P dzięki za pomoc tym, którzy pomogli lub się starali, tym, którzy mnie nie zrozumieli też dziękuję, a wkurwionej reszcie kij w kakaowe oko, żeby nie powiedzieć dosadniej 🖐️