Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freq

Czy dobrze zrobiłem

Polecane posty

Gość Freq

Hej jestem z dziewczyna z którą kiedys byłem minął ponad rok.Od tamtego czasu.Wtedy przyjechała do niej koleżanka trochę jak by mnie ignorowała ale ak podeszłem było wszystko ok.A potem się wkurzyłem i wyzywałem ją troszkę.Przez to zerwaliśmy.Ale teraz do mnie wróciła kłociliśmy się troche zaprosiła mnie na urodziny koleżanki i na stuniówkę na którą już nie pójde.Na urodziny pojechałem troche pijany co jej sie bardzo nie spodobało.Gadaliśmy troche było ok.Ale potem już nie chciała za bardzo gadać pożaliła się swoim dwóm koleżanką że się napiłem i one próbowały mi przytrzymać lekko żebym do niej nie poszedł.Stała z jakimś kolem którego godziła niby z sisotrą wkurzyłem się kolo mówił że tak sobie gada jak z koleżanką że nie wtrącą się do naszego związku.Potem ie chciała ze mną pogadać nie było jej nigdzie albo stała koło samochodu niewiem bo było ciemno.Ja się zagotowałem i wyrwałem z tamtąd do domu koleżanka jej mówiła żębym nie swzedł.Jak wróciłem do domu to zadzwoniłem do niej i wyzwałem jej koleżankę spytałem co z nami ona powiedziała że nic się nie stało ale jak usłyszałem że stoi przed dyskoteką to wyzwałem ją od zaje..... szma.. I oczywiśćie na drugi dzień zerwałem z nią.Jak myślicie kogo winaja myślę że napewno jej.Proszę o jakieś sensowne wypowiedzi.Sorki że takie długie ale chciałem żeby wszystko było jasne.

Gość tak mysle
zwyzywales ja za to ze rozmawiala z kims innym??!! czy o co ci tu chodzi bo dosc chaotycznie napisane..

Gość Freq
Za to że nie podchodziła do mnie potem i gadała tak długo i nie było jej.

Gość jestes nienormalny jakis
:o

Gość chlopie idz sie leczyc

Gość nie czytamy dokłądnie
bo tego nie idzie ogarnąć... naucz się pisać chłopczyku

Oczywiśćie nie wracać do niej prawda Jak myślicie?

Gość dwóm koleżanką
"dwóm koleżanką"? Cud, że ty w ogóle masz dziewczynę, półanalfabeto...

Gość O mamo kto to pisał
? Podstawówkę choć masz?

Gość Do cholery
Do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dwóm koleżankom

Gość ty jestes uposledzony
czlowieku!!!! to co zrobiles jest chore i wogole nie do zaakceptowania...nie chcialabym jzu byc z toba na miejscu tej dziewczyny nienormalny czlowieku:o

Chłopie, poczytaj ty lepiej coś, poucz się czegoś. Prymitywem od ciebie zalatuje na odległość. I już nawet nie chodzi o podstawowe błędy, jakie popełniasz, nie chodzi o styl, ale o twój prymitywny sposób myślenia i zachowania (opisany). Jesteś okropny... Jaka dziewczyna cie w ogóle chciała? Ślepa była?

Gość o ja pierdoleee

Gość no chodzą i takie tumany
po świecie? Z jedną szarą komórką. :D "kolo", "dwóm koleżanką" styl bazarowy :D

Gość a jesteś autorze totalnym
idiotą może? To by się wszystko zgadzało. :D

Gość nie popisałeś się chłopie

Gość Nie dość że prymityw
to jeszcze jak dziecko, jak dziecko... dorośnij... ortografii się poucz, weź korepetycje z polskiego... smutno się robi, że mogą istnieć tak niedouczeni młodzi ludzie, kiedy jest powszechny dostęp do oświaty...

Osoba która, to pisała ma zawodówkę.Błedy zostały popełnione celowo.A historyjka jest,dość fikcyjna ponieważ posiada 20% prawdy. Została wymyślona z ciekawośći jak zareagują na nią internauci.Którzy, dają rady zza monitora własnego komputera a naprawdę są nieśmiali.Widzę że niektórzy to troglodyci a piszą tak jak by skończyli bynajmniej dziennikarstwo.Darujcie sobie odpowiedzi,dlatego że to fikcyjna opowiastka. To mój ostatni post spadam. I pozdrawiam niedoszłych polonistów hahahahaahahah.