Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 777777777777777777777777777

Mam 25 lat i szukam 15 latki, góra niedoświadczonej 18 latki

Polecane posty

Ponieważ sam nigdy nie miałem dziewczyny i mój poziom doświadczenia w sprawach damsko męskich dorównuje 15 latce. Umawiałem się na randki z dziewczynami w moim wieku ale czuję się skrępowany. One oczekują rzeczy, które są oczywiste a dla mnie to stresujące nowości. A chłopak powinien imponować dziewczynie - czym ja mogę zaimponować rówieśniczce. Zaraz powiecie, że to pedofilia. A mówię - jaka pedofilia, kiedy nie chodzi o seks? Raczej o romantyzm. Np przytulenie się i nic więcej.

Gość malinow.a
No cóż powodzenia.:)

Gość vvvvvvvvvvv
mam 17 ;DD

Tak mówiąc poważniej to na pewno nie będę zaczepiał żadnej 15 latki bo każdy będzie mnie posądzał o złe intencje, włącznie z nią. Ale myślę, że 18 letnia dziewczyna to jak najbardziej poważnie.

--->vvvvvvvvvvv I co, byłabyś zainteresowana kimś takim jak ja?

Gość vvvvvvvvvvv
No byc moze :))

Gość malinow.a
Ja mam 16. Ale czemu pytasz czy ona ma być zainteresowana "takim jak ty" przeciez cię nie zna...

--->vvvvvvvvvvv Pewnie mieszkasz w innym mieście:) A jaka jesteś z charakteru?

--->malinow.a Nie zna ale chodziło mi o to, czy sam mój wiek np nie jest przeszkodą. Rozumiesz:)

Gość vvvvvvvvvvv
A fajna jestem :) ale nieśmiała ;)

Gość malinow.a
Pozatym z twojej wypowiedzi wychodzi ,że miałeś poprostu pecha bo tariafiałeś najwidocznej na napalone nastolatki.

Gość cv bv b bh
15- latka dla dorosłego, dojrzałego faceta powinna zostać aseksualna, a jeśli podobają mu się takie bardziej od tych w jego wieku to widocznie musi mieć jakieś skłonności pedofilskie

Gość malinow.a
Rozumiem, jak najbardziej.:)

--->vvvvvvvvvvv To tak jak ja......:) Mi chyba najbardziej zależy na romantyzmie...oglądałaś film Zmierzch? Jak bardzo Ci siępodobał?

--->Są różne 15 latki. Niektóre rzeczywiście wyglądają jak dzieci. Z resztą sam powiedziałem, że 15 latka to byłaby przesada. Z 15 latką (i też nie każdą) to ja jestem na tym samym poziomie jeśli chodzi o doświadczenie. Ale sam bym czuł, że coś jest nie tak gdyby była taka młoda. Natomiast 18 lat to chyba się przyczepić nie można?

Gość vvvvvvvvvvv
Nie szaleje za tym filmem. Ale romantyczna jestem i tez mi na tym zależy.

A tak poza tym to ja mm 25 lat ale czy jestem dorosły a tym bardziej dojrzały to bym baaaardzo wątplił....:) Choć nie wiem, może i jestem:)

Gość preczztakimi
masz 25 lat, a zachowujesz się na góra 5, to tyle w tym temacie

--->cv bv b bh Zwracam się do Pana/Pani jako do specjalisty:) Czy w takim razie 17 letnia vvvvvvvvvvv to dla mnie za młoda osoba?:) Czekam na odpowiedź:)

Gość malinow.a
Zmierzch jest spoko.(tak poza tematem) ---->preczztakimi dojrzałe nie ma co.:/

--->preczztakimi Szkoda, że to tyle w temacie od Ciebie, bo uwielbiam dyskutować:) Hmm może i mentalnie mam 5 ale przynajmniej się do tego przyznaję:) Poza tym bycie młodym duchem chyba jest w cenie, nie?:)

Gość vvvvvvvvvvv
Jest w cenie o ile zajmujesz się tym po pracy,a nie siedzisz u rodziców.25 lat to już można oczekiwać odrobiny dojrzałości.

Zmierzch tylko spoko?:( Moim zdaniem jest super..mimo, że to podobno kicz...cóż, wolę taki kicz niż coś ambitnego..ale nudnego i nie porywającego...z resztą pewnie jak większość społeczeństwa, nie dorosłem do czegoś ambitnego - jestem w większości:)

Gość ona________-24___________
a ja mam 24 i mam tak samo jak Ty. kazdy facet, czy to rowiesnik czy starszy oczekuje wiaodmo czego. nie mowie ze na pierwszym spotkaniu, ale ogolnie: jak zwiazek to i seks i rozumiem to, w koncu jestesmy doroslymi ludzmi a nie dziecmi a seks to normalna sprawa. z tym ze ja jestem niedoswiadczona i mnie krepuje to ze wszyscy oni juz mieli partnerki, oczekuja tego i owego, maja porownanie. ja sie czuje jak dziecko w tych sprawach, nie wiem jak sie zabrac za to, jak dotknac, jak facet sciagnal spodnie to ja juz w glowie panika. mysle ze nie musisz sie brac za 15 latki, w kazdym wieku znajdziesz taka dziewczyne, pewnie nawet wsrod starszych. ja wlasnie szukam takiego faceta ale nie jest to latwe

-->vvvvvvvvvvv A skąd pomysł, że siedzę u rodziców?

Gość malinow.a
Powiem tak, ksiązkę kocham. Ale film mi ,aż tak sie nie podobał. No ,ale ja jestem natolatką i takie cos mnie bierze. Co do panów w twoim wieku to nie wiem... nigdy nie pytałam.

Gość vvvvvvvvvvv
Sama nie wiem dlaczego tak pomyślałam.A gdzie pracujesz?

--->ona________-24___________ A z jakiego jesteś miasta? "jak facet sciagnal spodnie to ja juz w glowie panika" mi się coś takiego całe szczęście nie zdarzyło ale na sama myśl się zdenerwowałem..:) Ja to myślę, że z całowaniem bym się długo wstrzymywał, ba nawet trzymanie za rękę to dla mnie duże przeżycie:)

Gość malinow.a
"Ja to myślę, że z całowaniem bym się długo wstrzymywał, ba nawet trzymanie za rękę to dla mnie duże przeżycie " No cóz nie wiem co powiedzieć....

--->vvvvvvvvvvv Ale w rzeczy samej zgadałaś:) Rzeczywiście mieszkam z rodzicami i pracuję jak na razie tylko dorywczo. Powiem ci jednak, że wbrew pozorom w moim wieku na nawet rok starszych jest sporo chłopaków, którzy mieszkają nadal z rodzicami. Mieszkać samemu w dużym mieście to dużo kosztuje. A poza tym będąc samemu? Siedzieć samemu w takim mieszkaniu? Szukam pracy ale kokosów pewnie zaraz po studiach nie zarobię. Nie skończyłem informatyki:)