Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małalala

czy to ciaza

Polecane posty

Gość małalala

słuchajcie kobitki mam problem od 2 miesiecy nie dostałam okresu a kochałam się z facetem 21 pazdziernika i 28 .eh robiłam test ciazowy 3 razy i wyszedł negatywny w pierwszych tygodniach strasznie bolała mnie głowa i miałam mdłosci ,non stop gania mnie do łazienki i mam gustawki na stroju raz sie smieje raz rycze jak małe dziecko byłam u lekarz i stwierdził po badaniu ze mam rozpolchniona macice zauwazłam tez u siebie duze piersi i z zyłami niebieskimi nie wiem co mam juz robic lekarka skierowała mnie na 2 usg i cytologie /??czy to ciaza odpiszcie mi błagam ///

Gość gustawki na stroju
gustawki na stroju ???? wtf???

Gość małalala
przepraszam za bład huśtawki nastoju''''

na moje to ciąza....idz do lekarza to dowiesz sie napewno bo tak na kafe to nikt ci głowy nie da ;)

witam. bardzo chce meic bobasa.. niestety ostatnio jak wspolzylam byl to pazdziernik bo narzoczony wyjechal w delegacje nie dochodzil we mnie ale na zewnatrz, poniewaz bylam chora. w pazdzierniku tj.25 dostalam okres, ale byl on krotszy niz zwykle trwal 2 dni a potem to juz tylko plamienia i przy tym spoznil mi sie o jakies 8 dni. caly listopad nie wpolzylam ale miesiaczka znowu pojawila sie tydzien pozniej, tez byla slaba i potem pojawilo sie brazowe plamienie. moje temp przed ostatnim okresem wahala sie od 37-37,6 stopni mierzeonej w pochwie. mam zawroty glowy i czesto chodze do lazienki ostatnio kilka razy zdarzylo mi sie wstac w nocy co wczesniej nigdy nie wchodzilo w gre. pobolewa mnie krzyz i czasem mam klucie w jajnikach. dodam ze ostatnio miesiaczke mialam 25 listopada, wiec od ostatniego wspolzycia mialam ja 2 razy. czesto w dzien mam mdlosci ale nie codziennie. jakis miesiac temu bolala mnie glowa jak tylko otwieralam oczy. polubialam rzodkiewke a wczesniej mnie od niej odrzucalo. przed ostatnia @ mialam zaparcia i wzdecia, ale piersi bez zmian tylko przed @ bardzo bolaly i byly spuchniete teraz lewa piers delikatnie pobolewa jak mocniej nacisne.. nie wiem co mam o tym sadzic, zrobilabym test ale sie boje ze wyjdzie negatywny.. a juz od roku staramy sie o dzidziusia.. prosze o odpowiedz. dziekuje i pozdrawiam:)

Gość dfhbfsdhg
wydaje mi sie ze top NIE jest wciaz jesli nawet testy negatywnie wyszły

Gość Maja19991111111
Witam! Zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne microgynon 30...wzielam je nie wg schematu ale 5 dni po skonczonej miesiaczke. Przy 10 tabletce dopiero zaczelam wspolzyc bez dodatkowych zabezpieczen. Teraz mam 7dniowa przerwe....minelo juz 5 dni i nadal nie mam okresu...martwie sie ze moge byc w ciazy...odczuwam lekki bol piersi i czuje sie taka rozdeta w podbrzuszu...pomozcie?

Gość anna1234a
dziewczyny pomocy. chodzi o to czy moge być w ciazy jesli mialam okres? a i dodam że robilam 2 testy tylko wieczorem, myslicie ze sa wiarygodne? wynik byl negatywny

Gość Wildangelkaa..
A można wiedzieć po co robiłas te testy,jak miałas okres??

Gość anna1234a
tak, bo sie balam a w ciazy tez zdaza sie miec okers

hej dziewczyny :) dzien dobry paniom :) Nurtuje mnie pewne pytanie... ale zaczne od : okres mialam ostatni raz 27 lutego, biore tabletki anty. wizyta u ginekologa skonczyla sie niczym wiadomym... zrobilam beta hcg a wynik to : beta hcg 1.20 mlU/ML 0,0 - 5,0 UJEMNY 1-10 TYDZIEN 225 000,00 11-15 TYDZIEN 16995,65 >225 000,00 16-22 TYDZIEN 6860,23 >225 000,00 23-40 TYDZIEN 1583,40 > 65911,38 do ginekologa ide za pare dni, w necie sa tak zroznicowane odp ze nie wiem co myslec... poradzicie mi cos?? pozdrawiam i dziekuje.

mala poprawka, to powyzej troszku mi sie pominelo te pod spodem sa dobre beta hcg 1.20 mlU/ML 0,0 - 5,0 UJEMNY 1-10 TYDZIEN 225 000,00 11-15 TYDZIEN 16995,65 >225 000,00 16-22 TYDZIEN 6,860,23 >225 000,00 23-40 TYDZIEN 1583,40 > 65911,38

od mniej wiecej2 tyg boli mnie brzuch i przy tym mam mdlosci a na jedzenie moge popatrzec przez gruba sciane, jedynie moj organizm przyjmuje owoce i suchy chleb. piersi mnie bola i rosna od tego samego czasu.. kochalam sie z narzeczonym w dni plodne ale lecze sie na jajniki tzn torbiele i moje p.ginekolog twierdzi ze mam 2% na zajscie w ciaze... kazala mi zmienic klimat zeby miesiaczki nie byly takie bolesne-pojechalam wiec na Corsyke, pozniej Paryz, teraz tez jaestem poza granicami Polski- w Norwegi... klimat jest wspanialy jak dla mnie ale czuje sie zmeczona, senna, a do lekarza moge pojsc dopiero w polsce... doradzcie mi co to moze byc... bede sie cieszyc z kazdej rady i pomocy