Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejj ejj

Przecytaj to i sie wypowiedz...!

Polecane posty

Gość ejj ejj

Nie moge liczyć na mojego ojca po żadnym pozorem. Nie pomaga mi w życiu. JEst okropnym sknerą...sam w ciągu miesiąca wyda na same fajki ze 300 zł a mi raz w miesiącu da 50 zł :/ i co ja mam z tym sobie zrobić ? Kupie sobie doładowanie na 30 zł i mi zostanie 20zł :/ Nie można z kim normalnie porozmawiać bo siedzi cicho jak pizd* albo ciągle na mnie wyzywa, czepia się o byle co. Nawet a ni razu samochodem do szkoły nie mogłem sobie pojechać tylko non stop autobusem albo pieszo :/ nie wiem na jaki ch** mam prawo jazdy :/ no żeby a ni razu.. ! aż się ze mnie śmieją przez tego kretyna :/ JEstem dobry chłopak, pomagam w domu, staram się, nie jeźdżę po dyskotekach, nie wracam pijany nad ranem. A za to wszystko mam zapłacone nieźle jak widać :/ Jak mam to wszystko zmienić ?? Ps. Z nim normalnie porozmawiac sie nie da bo juz próbowałem.

n cóz pewnie ten typ tak ma i nic nie zrobisz...wyprowadz sie jesli dasz rade i bedziesz miał spokój

Gość ejj ejj
ja sie jeszcze uczę i nie mam czasu na robote chętnie bym poszedl gdzies do pracy jakbym miał czas.

Gość to idz na zaczone
yebany placzku, setki tysiecy ludzi musi sie samotnie utrzymac i uczy do tego a ty kurrwa dramat robisz bo ci syary kasy skapi, jak nie pasuje to zmien cos a nie placz pasozycie yebany

Gość ejj ejj
ucze sie w średniej szkole jeszcze baranie jaban*

ale tu miło....masz prawko to musisz byc po 18...co robisz w liceum jeszcze?? Chyba ze znowu reforma sie zmieniła...

Gość to co kiblowales
??? ile razy ?? to siedz cicho i sluchaj starego, niektorzy kompletnie nic nie dostaja wiec dziekuj za te 50 zl rodzic ma obowiazek ci zapewnioc jedzenie, ubranie i wyksztalcenie a nie yebac na twoje zachcianki pasozycie. znajdziesz prace to sobie bedziesz szalal

to moze idz wykladać towar na pare godzin do jakis hipermarketów?? Idz rozdawaj ulotki tez kilkugodzinna praca. Zawsze to jakis grosz a skoro nie masz kasy to tez dlatego ci ojciec nie da auta bo samo sie do baku nie naleje. To ze jestes w sredniej to nic zawsze mozna zagospodarowac troche wolnego czasu a jestes pełnoletni to tez bez problemu mozesz sie zatrudnic.