Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiechu warte.....

Gadka facetow o rownouprawnieniu to wykret by ukryc swoje skąpstwo i buractwo

Polecane posty

Gość śmiechu warte.....
UWAGA z powodu szalejacego na swiecie kryzysu finansowego od dzis daje dupy za kebaby

Gość śmiechu warte.....
A dlaczego ma nie placic? Ja tez place za jego przyjemnosci, jak np. po seksie analnym boli mnie tylek przez 2 dni.

Kobieto mogłaś od razu napisać, że szukasz sponsora, a nie mężczyzny, który będzie Cię szanował.

Gość śmiechu warte.....
Spadaj podszywaczu. ten wpis z 17:39 nie jest moj, nigdy bym sie nie znizyla do seksu za jednego kebaba.

Gość śmiechu warte.....
Moj facet mnie szanuje, inaczej niz te skapiradla, ktore nawet nie potrafia zaplacic w restauracji, wstyd.

Gość Masz racjeee
Zagorzałe feministki jeszcze nie wiedzą że kieruje nimi biologia, i one także podświadomie tak oceniają facetów, znałam taką jedną, była dumna ze swojej niezależności ale jak jej facet został zdegradowany do sprzedawcy lamp a jego pensja spadła o 60% to szybko zwinęła manele, niejedna już czuła się wyruchana i zostawiona na lodzie po tym jak został uwiedzona gorącymi słowami, a gości nawet kwiatka posknerzył

Gość śmiechu warte.....
moj facet mnie szanuje zawsze rzuca mi 100 zl w ryj i mowi spisalas sie kurwo

Gość śmiechu warte.....
A co ma do rzeczy kto sprzedaje kebaby? Jakby nawet to sprzedawal kasanowa to najpierw by sie musial umyc zeby nie smierdziec cebula i baranem, a potem zaprosic mnie na kolacje do porzadnej knajpy.

Gość smiechu warte.........
Niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmę upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy skonsumuję swój posiłek odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji

Gość Masz racjeee
fascynuje mnie biologia dlatego jem wlasne gowno

Gość ratarat
męskie śmieci zawsze się plują jak słyszą o stawianiu, bo przecież mieli nadzieję na ruchanie za darmo, no ona powinna mu pokazać jaki jest wspaniały nawet jak nie musi się starać, dlatego zawsze szukają frajerek z kasą, takich feministek które szybko ,bezproblemowo się rozkraczą

To wg Ciebie, gdy kobieta sama za siebie płaci lub coś kupi swojemu facetowi, świadczy o tym, że facet jest skąpy?! Może pomyślałaś, że związek nie opiera się tylko na tym, żeby facet wszystko sponsorował?

Gość ja pierdoleee
Czy ona mówi że on ma za wszystko płacić i ją utrzymywać??? On ma pokazać że ma gest i ją szanuje

Gość hahahehe
ta piszac ze kobieta przy facecie nie powinna wydac ani grosza mowi o gescie... wez sie jebnij w czolo ja pierdoleeee

Gość szanowac nie znaczy placic
Jesli kobieta ciagle wymaga placenia to sama sie nie szanuje. Przeliczanie szacunku na kase to zwykle kurestwo. " "Każdy normalny facet dobrze wie, ze przy nim kobieta nie ma prawa wydac ani grosza, ale dlaczego takich mezczyzn jest coraz mniej ? " Dlatego ze to nie sa normalni faceci tylko frajerzy. Tacy co to sie daja naciagac i naciagac a sami nic z tego nie maja. Kazdy NORMALNY facet nie daje z siebie zrobic darmowej portmonetki Kazdy NORMALNY facet wie, ze jak baba tylko chce zeby za nia placic a nic nie da z siebie to blachara albo jakas szmata. Kazdy NORMALNY CZLOWIEK jesli jest uczciwy to nie naciaga i nie wykorzystuje innych.

Gość Randman
A co jak facet nie ma gestu bo po prostu w tym chorym kraju trudno zarobic tyle by utrzymać rodzinę i jeszcze "mieć gest" ?

Gość śmiechu warte.....
Uwaga!!! Wpisy z 17:50 i 17:52 znowu nie sa moje tylko parchatych podszywaczy, co pewnie 2 tys zarabiaja, nie stac ich na porzadna kobiete i dlatego siedza cale dni na komputerze i psuja innym zabawe. Moj facet nigdy by mnie nie nazwal kurwa, ktore slowo czesto uslyszec moga tzw. feministki od swoich misiow

Gość a ty ile zarabiasz
???

Gość randman
ale kolację ze świecami to możesz zorganizować, zabrać na wycieczkę

Gość śmiechu warte.....
A to cie w ogole nie powinno obchodzic ile ja zarabiam. Tym pytaniem sie kompletnie zdyskredytowalas/es.

No i już zdążył ktoś napisać, że autorka wyraźnie na wstępie napisała, że facet zawsze powinien płacić za kobietę. Gest to facet ma jak zapłaci za kobietę, nie jest to jego obowiązek. A to, że są mężczyźni, którzy nie chcą by kobieta w ich towarzystwie za siebie płaciła to inna bajka.

Gość śmiechu warte.....
jeju, przeciez to proste jak mlot. Jak facet nie moze tyle zarobic by miec gest to nie powinien zakladac rodziny. Po co dzieci, jak o kobiete nie potrafi zadbac? Pozniej tylko dziura ozonowa i efekt cieplarniany przez to.

Gość Randman
Ale po co kolacja ze świecami? Mnie to nie kręci. Mam coś robić bo ponoć to romantyczne? Romantyczny to jest np spacer po parku, patrzenie na gwiazdy. Niestety dla wielu lasek jest romantyczne gdy facet sie o nia stara, zwłaszcza wydaje właśnie kase, im wiecej tym ponoć bardziej sie stara... Co do zarabiania - cóz, nie ważne ile, wazne, że odkładam co miesiąc 1000 zł. Oszczedzam, żeby inwestować i w przyszłości być majętny - takie skrzywienie. Nie zamierzam rozwalać kasy na blachary.

Gość ratarat
a pewnie autorka miała na mysli kupowanie majtek, albo artykułów spożywczych, nie wpadłabym na to

Gość To chyba prowo
Nie wierze zeby kobiety byly takimi pustymi szmatami jak to probuje przedstawic autorka.

Gość kobiety od lat najmłodszych
mają wpajane, że wszystko im się nalezy, a potem doprowadzają facetów do bankructwa....

Gość To przeciez jasne
"dla wielu lasek jest romantyczne gdy facet sie o nia stara, zwłaszcza wydaje właśnie kase, im wiecej tym ponoć bardziej sie stara..." Kazda chce sprzedac swoja cnote za jak najwyzsza cene.

Gość ratarat
nie znam porządnego faceta który ma kasę i oszczędza na kobiecie, bo porządna kobieta zaraz by dostała obrzydzenia, no chyba że jest biedny, ale wtedy też musi się starać, jak ma bogate wnętrze to sobie poradzi

Gość śmiechu warte.....
żaden mój facet nie jest skapy, zawsze mi daje kase, 100 za ruchanko 50 za obciąganko