Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdfhdigvbdfhgdfi

dlaczego niektore dziewczyny maja takie wielkie brzuchole??

Polecane posty

Gość jdfhdigvbdfhgdfi

niby ramiona, twarz nogi wszystko normalne a brzuch jakby wielka opona wokol talii. to genetyczna sprawa ? to takie dziwne i jakies w ogole niekobiece, jak stara baba po paru ciazach...

Gość dlatego ze
takich frajerów jak ty autorze wpierdalają na sniadanie a tacy sa ciezkostrawni

Gość a moze ciąża
? niektore kobity tak mają

Gość PIEKNA I BESTIA
bo nie Cwicza wcale i dlatego:) ja cwicze ostro brzuszki az czasami nie moge sie nawet schylic... ale niektore grube słonie nie wiedza co to sport!!!

Gość PIEKNA I BESTIA
albo dlatego ze na zime zmieniaja opony na zimowe hehehe

Gość
glupie pytanie, sa rózne typy sylwetki ... to jeden z nich ... :/

Gość sexxyMamma
Piekna i Bestia jestes w Bledzie niektorzy tak jak ty musza ostro cwiczyc aniektorzy maja to w darze jak np JA. ZAWSZE mialam Plaski brzuszek w ciazy wygladalam pieknie brzuch stracilam prezy porodzie i kiedy 3 dni po porodzie wychodzilam mialam obcisly top na sobie bo mój brzuch był(i jest) PŁaski. Kiedy inne dziewczyny mialy brzuchy jak w 7 m-ącu.

Gość zazdroszczę tego płaskiego
brzuszka

Gość też paląca
to nie trzeba zazdrościc tylko ruszyc dupska na silownie i nie chrzanic ze to nic nie daje ( bo niby po miesiącu cudów oczekują)

Gość zgodnie z natura brzuch
kobiecy jest troche wypukły, [popatrz na Venus z Milo i inne aktyna przetrzeni wieków. Jak kobieta ma lekki brzuszek, to nie ma rozstepów po ciązy. Owszem , wciecie w talii tak, ale kragłosci typu biust, tyłek i brzuszek = tez. To ideał męzczyzny powinien miec brzuch płaski jak decha czy wręcz wklęsły.

Gość plaski brzuszekkkkkkkll
ja mam od zawsze plaski brzuch gdy wychodzilam ze szpitale po porodzie, bylam w ubraniach ktore nosilam przed ciaza. w ogole nie bylo widac ze rodzilam, plaski brzuch i piekne, pelne piersi, wygladalam cudnie. szkoda ze juz piersi tak nie wygladaja.

Gość też paląca
wielka tlusta opne na brzuchu tak ( chyba ze łączy sie to z chorobA)

Gość do mądrali od siłowni
jesteś pewna co mówisz? nie każdy może mieć płaski brzuszek z siłowni... jak jesteś zdrowa jak koń to ćwicz...

Gość też paląca
napisałam coś w nawiasie czyż nie?? nie musi byc silownia moja droga, sa tez ine formy sportu-yoga, pilates, callanetics. jesli ktos jest powaznie chory, tak, ze nie moze wyjsc z łózka to rozumiem, inne schorzenia powodujace tycie rowniez, ale lenistwa i szukania wymowek nie znosze

Gość
jak ona ćwiczy tak jak napiałla heh to długo zdrowa niebędzie :P

Gość palaca ale niekotre mimo
cwiczen i diety dupe i cycki maja, i brzuszek, i jedynie odsysanie tluszczu mogloby pomoc, albo niedozywienie, ale tego nie polecam

Gość poćwicz przy okazji myślenie

Gość też paląca
tzn?? 3 razy w tyg na siłowni z aerobami i nie bede zdrowa?? hmm mi się cos własnie wydaje ze bardziej mi to na zdrowie wyjdzie niz siedzenie przed kompem stalym bywalcom kafeterii. Do pani wyzej- odrobina tluszczyku jest wrecz apetyczna na brzuszku

wiem ;)

Gość też paląca
co za zakompleksione baby, to prawda , co faceci piszą na topikach. nie daj boZe skrytykowaC to Cie kamieniami najchetniej obrzuca. dręczcie sie dalej tłuste babole mo.ze jakby was ktoś w konću porzadnie zerznal to by wam sie humory poprawily i samoakceptacja tez by skonczyla. no nic ciao

ich nikt nie zerznie bo sie nie pokaza nikomu nago

Gość
jak tu dyskutowac z kims na takim poziomie ?? no jak ?? :D

Gość teinna
ja tez jestem chuda,żadnego dużego brzuszka,choć wcale nie ćwiczę. to zależy od predyspozycji.

Gość niektóre kobiety
mają taką linię, że jak się popatrzy z boku to wychodzi coś jak odwrócone S czyli jest troszkę brzuszka i wystający tyłeczek - to najładniejszy typ sylwetki natomiast niektóre są krępe, nie mają tali, płaski tyłek a tłuszcz się odkłada na biodrach i brzuchu powodując oponke ja sama należe dl raczej płaskodupnych - choć ćwiczę i nie jest tak źle natomiast nigdy nie mam oponki, choć zbiera mi się troszke tłuszczyku na biodrach mam zawsze bardzo mocne wcięcie w pasie - ot taka natura

Gość to zależy od budowy
długości tułowia naturalnego ułożenia kręgosłupa od wielu czynników a płaski brzuch to mają faceci kobieta powinna mieć malutki, ale zaokkrąglony

Gość martynkoska 23
Zgadzam się kobieta powinna mieć zaokraglony brzuszek, absolutnie nie tłusty, bez boczków ale tez nie płaski jak deska (wtedy widac koski z boku) i broń boże nie umięśniony. Ja mimo że nie tendencji do tycia, brzuszek jest ok to i tak cały czas ćwiczę..czy to gimnastyka, pływanie, rower, rolki, jogging, człowiek całkiem inaczej sie czuje a sylwetka jest pięknie wymodelowana.

Gość PIEKNA I BESTIA
ja nie cwicze dlatego, ze musze tylko dla zdrowia ;) predyspozycji do tycia raczej nie mam bo moge jesc wszystko o kazdej porze dnie i nocy i nawet kg mi nie przybedzie, ale jesli ktos tak nie ma to wlasnie powinnien ćwiczyc!!!!