Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku spaściłam chyba

Pomóżcie SZYBKO czy mąka krupczatka to mąka ziemniaczana? Chyba pomyliłam ...

Polecane posty

Gość to nie to samo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poczekaj i sama
zobaczysz bo mąki ziemniaczanej bardzo często się dodaje do ciasta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale już ZAGNIOTŁAM
ten spód i nie wiem czy robic dalej czy do wyrzucenia :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość upiecz to albo
zwiększ ilość składników i dodaj mąki krupczatki-

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam mąki krupczatki
kurde czyli wyrzucić na 100% ?????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chyba tak

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nie wiem czy ktokolwiek ci powie na 100 % bo chyba nikt nie robił niczego z mąki ziemniaczanej ;) Obawiam się że wyjdzie twardy gniot :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość spróbuj upiec

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
W sumie do zmarnowania masz teraz już tylko budyń, jabłka ( w miarę tanie) i energię. Chyba składniki na ciasto faktycznie kosztowały więcej... No to piecz :) Napisz jak się skończyło, bo to ciekawy problem :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wyrzuciłam kurde to
szkoda składników :( teraz w lodówce zostało mi pł kostki margaryny upichcę coś z tego czy za mało??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wyrzuciłam kurde to
ehh szukam przepisu na ciasto z jabłkami i budyniem ale wszędzie kostka margaryny :/ człowiek uczy sie na błędach przynajmniej zapamiętam do konca życia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jeśli masz w domu mniejszą blachę, to po prostu podziel składniki na pół i upiecz mniejsze - pół kostki starczy. Do większości ciast spokojnie można dawać nieco mniej tłuszczu niż podają :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wyrzuciłam kurde to
dzięki mella :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
szkoda, ze tak pozno tu zajzalam i ze juz wyrzucilas ... jak to mial byc tylko spod, to mial prawo wyjsc ok. sama kiedys dalam maki ziemniaczanej bo zbraklo mi przennej do szarlotki bodajze i wyszlo normalnie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×