Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkarose

Depresja

Polecane posty

Gość milkarose

Nic mi się nie udaję a wybrany kierunek studiów okazał się porażką. Jestem do niczego i na dodatek nie mogę zejść z raz obranej ścieżki. Wielkie miasto i brak bliskich mnie przytłacza. Nie umiem sobie pomóc. Chciałabym z kimś porozmawiać ale tak na poważnie, z kimś kto mnie rozumie.

Ja Cię rozumiem dobrze. Depresja to wredna choroba:( Na pocieszenie- mysle,ze wszystko mozna zmienic- skoro nie lubisz miasta to moze przeniesiesz sie do innego, poza tym kierunek studiow- nie da sie zmienic? Czy studiujesz na 1 roku? Jesli tak to na pewno poznasz wielu swietnych ludzi, na ktorych bedziesz mogla liczyc, z ktorymi bedziesz spedzala czas.

Przenieś się na uczuciowe. Zawsze znajdziesz tam parę zyczliwych osób. Choć depresji nie da się leczyć na forum, przynajmniej Cię wysłuchają. :)

Gość milkarose
Już sama wasza szybkość reakcji jest podnosząca na duchu. Trochę nieprzyzwoicie prać swoje brudy na forum mimo że teoretycznie jestem anonimowa. Ladacco i dany czy dacie mi do siebie namiary?

Danny ---> najgorsze, że nigdy nie wiesz. To, co niektórzy nazywają depresją , jest często po prostu złym nastrojem. Prawdziwa depresja wymaga interwencji specjalisty. Ludziom, którzy w takim stanie szukają pomocy na forum mozemy łatwo zaszkodzić.

Gość milkarose
Klon_ czy zechcesz ze mną porozmawiać?