Jagódka11 0 Napisano Listopad 24, 2009 HEJ obecnie jestem w 13tc, na poczatku bardzo krawilam (gdy jeszcze nie bylo widac zarodka) i spedzilam 2 tyg w szpitalu, na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze. Nadal biore luteine, tylko mniejsza dawke niz na poczatku ciazy. Czy ktoras z Was miala podobnie?? zastanawiam sie skad sie wzielo to krwawienie, czy to mogla byc z jakis powodow genetycznych i jesli teraz moja ciaza zostala uratowana to czy dziecko urodzi sie zdrowe.. bardzo sie boje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 24, 2009 hej bedzie ok ja też brałam leki na podczymanie ciąży a teraz mam zdrowego chłopca bez paniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-grafka 0 Napisano Listopad 25, 2009 ja tez brałam luteine,a mam zdrowa córcie :) Po pierwsze i najwazniejsze nie panikuj i to co czytasz przelewaj przez palce! Bedzie dobrze:) Musi byc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagódka11 0 Napisano Listopad 25, 2009 dzieki za slowa otuchy.. mam nadz ze bedzie dobrze :) a do ktorego tc bralas luteine?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach