Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocochanelina

głupie pytanie

Polecane posty

Gość cocochanelina

opis sytuacji: w dniach plodnych spotkalam sie z moim byłym chlopakiem (23.10) 1. najpierw ja mialam reke w jego spodniach 2.potem on mial swoja reke na mojej rece w jego spodniach 3. potem on mial reke w moich spodniach. jestem dziewica. czułam ze jego czlonek jest na dlugosci tak jakby spocony. po ok. 5 minutach on sam sie soba "zajał" i juz mnie pozniej nie dotykał. dodam ze nie wkładał mi palców do srodka tylko dotykał mnie powierzchownie na łechtaczce. dostałam okres ( planowany) 10.11 - zazwyczaj mam 7 dni ten trwał 5 1. czy moge byc jakimś cudem w ciazy ? 2. czy zeby zaplodnic dziewczyne trzeba jej umiescic sperme gleboko czy powierzchownie tez sie to przemieszcza ? 3. od jakiegos czasu czuje swedzenie miejsc intymnych - czy to jakis objaw ciazy ? ;/ ( nie wiem czy to stres w ktorym ostatnio zyje, sztuczna bielizna ) 4. wykonałam test w koncowce okresu - 13.11 - negatywny CZY JA JESTEM TAKA ZESTRESOWANA I ZA BARDZO SIE PRZEJMUJĘ CZY NAPRAWDĘ MOGĘ REALNIE BYĆ W CIĄŻY ?

Gość gunekolog
na 100% to ciaza blizniacza

Gość srhdshhsrdhr
Padłam:-) a to swędzenie to raczej grzybica, a nie stres czy ciąża:-)

Gość ja stawiam
na ciąże pozamaciczną

Gość cocochanelina
no nie kpijcie ze mnie :( jak ciąża bliźniacza albo pozamaciczna ? ręką ?

z ręką zawsze są bliźniacze. My z mężem się staramy o bliźnięta i biedny ma już problemy z nadgarstkiem.... :(

Gość hmmm hmmm
hmmm ????

Gość cocochanelina
a byście się zdziwiły jakbym była !

Płakać ze śmiechu mi się chce... Ostatnio nic innego tylko takie tematy na kafe... Radzę chodzić na lekcje biologii :)