Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAturellla126

Proszę o poradę

Polecane posty

Gość NAturellla126

Jestem od roku z chlopakiem. Kocham go . Rożnie nam sie uklada raz gorzej raz lepiej. Kiedyś (jakieś 4 lata temu) poznałam chlopaka przez Internet.z Nikim mi się tak dobrze nie rozmawialo. BArdzo się zżylismy ze sobą. Nie wiem co to było- tak jakby zauroczenie internetowe. Rozmawialismy prawie codziennie, ale sie nie widzielismy na zywo. Ostatnio nawiązałam ponowny kontakt z nim. Cos mnie podkusiło i napisałam mu @ bo ostatnio jakos o nim intensywnie myślałam. Ku mojemu zaskoczeniu odpisał mi. a Czytając @ od niego serce mi walilo jak szalone i czulam takie motylki w brzuchu..Teraz on proponuje spotkanie...nie wiem co robic.. Boje sie ze moge cos głupiego zrobić ...a z drugiej strony mam ochote na to spotkanie..

Gość NAturellla126
Zapomnialam dodac ze z tamtym internetowym chlopakiem jakos wtedy kontakt nam sie urwał..

Gość NAturellla126
Nikt się nie wypowie?:)

Gość NAturellla126
Ciągle myśle o tym chlopaku z itnernetu..co u niego..jak sobie zycie ulozyl..wspominam jak pisalismy..ech zgłupiałam:(

Gość hahahahahhhh
Proszę bardzo. Zerwij ze swoim partnerem i wtedy sie umów z tamtym. Inaczej zwykłą szmatą się staniesz w oczach wszystkich - nawet w oczach kolesia z netu.

Gość hahahahahhhh
Ciągle myśle o tym chlopaku z itnernetu..co u niego..jak sobie zycie ulozyl.. - to w mailu niech ci napisze co u niego słychać. I się dowiesz.

Gość NAturellla126
AHA.