Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie o nia

a gdzie wrozka klenofyna? bywa tu czy ja ja przyoczam

Polecane posty

Gość pytam sie o nia

czy widzieliscie ja tu ostatnio ? juz dawno jej nie widzialam a mi wrozyla miesiac temu i mi sie wsio wszystko sprawdzilo ma ktos namiar na nia ? jak moge sie z nia skontaktowac ?

Gość pytam sie o nia
a ta wrozba 5 dniowa tez sie zalapalam i rowniez mi sie sprawdzila ale tez wrozyla mi na zwiazek i sie psrawdzilo to co powiedziala zreszta duzo rzeczy powiedziala mi o przeszlosci ale nie widze jej tu :( myslalam ze ja ja tylko przeoczam :(

Gość pytam sie o nia
jej maila juz nie mam :O:O moje kur***a nie dopatrzenie nie wpisalam w kontakty ja i wyslane maile sa wykasowane :O:O

Gość to masz pecha
ludzie wierzycie wy w wrozki ? co wam pierdoly naopowiadaja ? smieszycie mnie :D

Gość gość
Dzięki za polecenie. Dzowniłam do tej Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem bardzo zadowolona, znała dużo faktów z mojego życia i otworzyła mi oczy na pewne sprawy. To świetna wróżka.

Gość gość
Martwiłem się o swoje życie, bo ostatnio w pracy nie układało mi się zbyt dobrze. Wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) przepowiedziała mi jednak nagły zastrzyk gotówki - zmotywowałem się i już po paru tygodniach od rozmowy z Dianą otrzymałem awans!!! Warto wierzyć!!!