Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość om mani padme hum

znajomość internetowa - schrzaniłam sytuację, straciłam szansę na coś fajnego

Polecane posty

Gość om mani padme hum

pewien czas temu zaczęłam mailować z facetem poznanym na forum muzycznym. pisaliśmy do siebie coraz więcej i coraz dłuższych maili, rozumieliśmy się w pół słowa, mieliśmy podobne poczucie humoru - nadawaliśmy na tych samych falach. okazało się, że jesteśmy z sąsiednich miast i on wyszedł z inicjatywą spotkania "gdzieś i kiedyś". ja przytaknęłam, ale z racji przeprowadzki innych okol. musiałam zmniejszyć tempo pisania, o czym mu powiedziałam. na ostatnie 3 maile odpowiadałam mniej więcej po tygodniu, dwóch, on zaś prawie od razu. on brzmiał bardzo serio, ja bardziej zdawkowo. po moim ostatnim mailu (w którym odpowiedziałam na jego maila sprzed dwóch tygodni) zamilknął i milczy prawie przez miesiąc. ten mail był trochę oschły... zależy mi, by utrzymać tą znajomość. powinnam się odezwać 2 razy z rzędu czy jeszcze trochę poczekać?

Gość om mani padme hum
ale co napisać? tzn w jakim tonie? a moze jeszcze poczekam? nie chcialabym sie narzucac... chociaż ostatnio to ja byłam strona "bierna". moze dam sobie czas do końca tygodnia?

Gość fgfggfdffdfg
jak mu zalezy to sie jeszcze odezwie. jak nie to sobie odpusc. i szanuj moze troche ludzi, napisz ze musisz pozniej odpisywac, bo komus moze byc przykro czy cos.

Gość om mani padme hum
na podstawie wczesniejszych maili mysle, ze on by chcial sie odezwac, ale troche zle odczytal moje intencje - ja staralam podchodzic sie do tego wszystkiego z wiekszym dystansem, zeby sie samej nie nakrecac i uniknac obustronnego rozczarowania. i napisalam mu przeciez, ze musze troche zwolnic tempo :O

Gość om mani padme hum
:(

Gość om mani padme hum
nie spadnie, ale zastanawiam sie, czy to nie bedzie przedobrzenie z mojej strony... i czy wypada. glupio w sumie, masz racje :O

Gość to chyba jakas prowokacja
Jakby ktoś mi z łaską odpisywał po tygodniu to bym pomyślał że mnie olewa i że mam dosłownie spierdalać :classic_cool: