Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A-grafka

Sierpień 2010

Polecane posty

Gość A-grafka

Ech :) Udało się :) po 4 cyklach w końcu mamy upragnione dwie kreseczki :) Czy któraś już wie ? :) jestem najszczesliwsza osoba na swiecie :)

Gość no to wielkie gratulacje
:D:D ja majowa jestem;) brzuchol już mi sie zaokrągla;)

Gość Do A-grafka
Moje gratulację!! Życzę Ci spokojnej ciąży i lekkiego porodu!!

Gość aggusia35
Moje serdeczne gratulacje!!! U mnie wszystko wskazuje na to, że jestem w ciaży, za dwa dni zrobię test i się okaze, a właściwie potwierdzi. Nie widze innej obcji. Czuję to:)

Gość aggusia35
a u mnie wszystko wskazuje na to, ze tak jak Ty będę sierpniowa. Za dwa dni robię test, ale wiem, ze jestem w ciazy.

Gość aggusia35
ja tez sie nie mogę już doczekac, bo co innego zobaczyć te dwie kreski, a co innego czuć. No i oczywiście MOJE SERDECZNE GRATULACJĘ A -grafka !!!

hej;) u mnie okres mial byc w poniedzialek jeszcze go nie ma dzisiaj jest moj 30 dc dopiero...ale jak @ nie przyjdzie to pod koniec tyg robie test no i z obliczen wypada tez na sierpien 2010:) pozdrawiam i gratuluje zaciazonym:):):)

gratuluje :) ja termin @ mam na 29 listopada, mam nadzieje ze w tym miesiacu nam sie udało i ze bede mogla do was dolaczyc, narazie nie pozostaje mi nic innego jak czekanie do wyznaczonego terminu miesiaczki

to bede na was czekac dziewczyny :) Jestem tez na dzieciach z takim samym tematem :)

Gość joojjjj
witajcie dziewczyny - a za którym razem się wam udało?? ja jeszcze ponad tydzień czekania do @ i jestem po pierwszych porządnych staraniach i z nadzieja że coś z tego będzie ;)

Gość Dorka55
Cześć dziewczyny :) gratuluję przyszłym mamom i trzymam kciuki za staraczki żeby @ nie przyszła Ja jestem po 4 cyklu starań i mam nadzieję, że tym razem się udało. Czuję się zupełnine inaczej niż w poprzednich cyklach. Termin @ to 1 grudzień. Już się nie mogę doczekać testu. Jeśli się uda to zrobię mężowi wspaniały prezent na Mikołaja :)

Na razie jak widze to jestem sama :) chociaz licze na dziewczyny ktore beda testowac :) Dziekuje wszystkim mamom za cieple slowa:)

Gość slonko*
hihi ja tez nie moge sie doczekac,kiedy zrobie test... @ powinna sie pojawic 4.12 mam nadzieje,ze sie nie pojawi!! dziwnie mnie kluje w okolicy prawego jajnika...

Ale fajnie, że już jest sierpień 2010 :) Ja jestem co prawda lutówką 2010, więc spotkanie z moim maluszkiem jeszcze przede mną ale z sentymentem patrzę jak pojawiają się kolejne miesiące :) Życzę Wam pięknych brzuszków a tym które czekają , znaczy nie czekają na @ - pięknych dwóch kreseczek :)

Asia głowa do góry! A moze za duzo myslisz i za duzo sie starasz? Mi pierwszy maluch "spadł z nieba" (wpadka), a z tym drugim postanowilismy popracowac... i tak od lutego... a ostatni pazdziernikowy cykl spoznil sie 17 dni i bylam u lekarza i swierdzil zebym odpuscila i po nowym roku bedziemy jakos dzialac (da mi tabletki),zebym sie uspokoila.... i potem jak tak usiadlam to faktycznie pomyslalam jak strasznie sie nakrecam- l;iczenie,mierzenie, nogi do góry,testowanie i tak w kolko... co dwa dni a nie wtedy jak mam ochote... zauwazylam tez ze traktuje meza jak maszynke- wtedy i wtedy tak i tak... zadnej przyjemnosci... i odpuscilam- stwierdzilam,ze trudno bedzie co ma byc i faktycznie poczekam do stycznia, od ostatniego @ nie robilam nic- testy dałam bratowej ( niech sie pobawi), a ja przestałam o tym myslec..... (chociaz nie mowie ze calkowicie)... i co i teraz mam te swoje dwie kreseczki- wystarczyl jeden @ zeby wszystko było ok :) doskonale zdaje sobie sprawe,ze łatwo się tak mówi,ale trzeba sie wziasc w garsc! Pozdrawiam i życze wrzesnia :)

hej ja tez przylaczam sie do sierpniowek 2010. Test zrobilam 24 listopada, wyszla druga kreska blada pewnie dlatego ze test robilam po pracy ok 19. Termin wg kalkulatora wyszedl na 2.08. To byl nasz pierwszy cykl staran. Ne nastawialam sie ze od razu zajde w ciaze, myslalm ze potrwa to kilka mies a tu niespodzianka. Na razie tylko bola piersi, troche brzuch czesciej sikam i jakos niespi mi sie dobrze. I co najgorsze nie mam ochoty na seks, chociaz nigdy wczesniej tak ne bylo. A Wy jakie macie objawy?

Witaj :) Ja z obiawów mam tylko senność i mdli mnie... i np głodna jestem ale jak popatrze na jedzenie to mnie odrzuca :)A poza tym to zupy- normalnie ich nie jadam, a teraz moglabym tylko je jesc :) To moja druga ciąza. Z córcia miałam podobnie (z tym że dowiedziałam się później) plus jadlam wszystko co strasznie posolone (bo normalnie nie sole) i "snikersy" :) A i wczoraj o 20 poszlam do sklepu po slonecznik... szłam i jadłam a ludzie się ze mnie śmiali ;)

agrafka a kiey mialas ostatni okres?? bylas u ginekologa? Ciaze liczy sie od ostatniej miesiaczkia. prawda?? Wiele dziewczyn pisze ze jak wczesnie pojdzie sie do gin to i tak nie wykryje ciazy i nie wiem czy jeszcze poczekac czy juz isc. Jak na razie czuje sie super, nie mam zadnych plamien, biore witaminki.

wiesz co ja test robilam tez we wtorek (i nawet pozniej niz ty bo o 21|:40) a potem jeszzcze jeden rano (tak na wszelki wypadek) zastanawiam sie kiedy isc i chyba pojde dopiero w przyszla srode,bo to bedzie 5 tydzien od @ szczerze to bym juz poleciala,ale watpie czy mi cos powie ;/ @ mialam 24 października :)

wlasnie pierwsze malenstwo, do tego nic nikomu jeszcze nie mowilam i nawet nie ma sie kogo poradzic. Wole powiedziec jak lekarz potwierdzi, tak bym juz chciala wszystkim powiedziec o maluszku. Moja mama bedzie tak bardzo szczesliwa, 4 grudnia ma imieniny chcialabym jej tego dnia o tym powiedziec, to bylby dla niej najpiekniejszy prezent. Tylko nie wiem czy na usg bedzie cos widac wtedy bylby 5 tc i 2 dzien, nie za wczesnie??

Gość slonko*
a ja najchetniej juz teraz zrobilabym test,taka jestem ciekawa czy sie udalo,chociaz to dopiero pierwszy cykl staran :) czekam z niecierpliwoscia na 04.12.... ale Wam zazdroszcze

Gość Dorka55
lilia gratuluję 2 kreseczek ;) udało Ci się w 1 cyklu jak mojej koleżance. Szczęściary :) Pisałaś, że niedobrze Ci się sypia? Sądziłam, że to raczej nadmierna senność jest objawem ciąży. Mnie ostatnio nawet po dużym wysiłku nie udaje sie przespac całej nocy budze się o 3 , 5 nad ranem i tak czekam do rana. A potem ziewam na całego w pracy :) :) :)

wlasnie w dzien czesto mi sie chce spac, ale jak wracam do domu to jakos przechodzi. W ogole to maz chrapie i to mnie wkurza i czasem wybudza, jakis delikany sen mam. Ponadto wydaje mi sie ze przytylam, ale to za wczesnie. Ostatnio jem wiecej i czesto jestem glodna, a przemiane materii mam bardzo dobra i jestem szczupla.