Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mila7

Sylwester = problem

Polecane posty

Wybieram sie tym roku, na sylwestra na sale. Obowiazuja oczywiscie stroje wieczoroe. I tu jest problem;/ Znalazłam w internecie sukienke,która mnie zaroczyła...tylko zastanawiam się jak ona się wpasuje w charakter imprezy i czy bedzie pasowac na nia. Byłabym wdzieczna za wszelka pomoc. http://moda.allegro.pl/item800075793_sukienka_tunika_z_golfem_japan_style_rozm_m_241.html

Gość 443534534534543
bardzo sexy :)

Gość saassasasasa
ale na sylwestra to sie raczej nie nadaje

Gość asfdsa322
w tym to mozesz pojsc do pracy ale nie na bal

ale to nie jest taki bal bal...gdzie babki wyskakuja w sukienkach z kolami...tylko raczej tak skromnie...normalne proste, wieczorowe sukienki

Gość ANETAAAA
Tandetne....ja bym poszukała jakiejś eleganckiej

no ta mi sie wlasnie podoba...i wiem ze dobrze bym w niej wygladala, a jakos nic innego nie wpadło mi w oko...chyba ze macie jakies inne propozycje... a i nie dodałam ze impreza jest na sali na wsi...wiec za bardzo eleganckie to tez raczej odpada:P

Gość meski punkt widzenia
JEsli masz taką figure jak ta modelka to wskakuj w nią a napewno będziemy(faceci) się z tobą oglądali

Gość R.nadmorska
Gość fsddfsfs
Spoko ta sukienka i bylaby ok na taka imprezę, jakby była odrobinę dłuższa. Bo w tej dlugosci bedziesz musiała stac na bacznosć, bo przy każdym ruchu sukienka podjedzie do gory i pokażą sie majty

uważam, że będzie widać po jakości materiału, że kosztowała te 30 zł, osobiście bym takiej nie kupiła właśnie ze względu na to, że wygląda jak szmatka, bo krój to już kwestia gustu

Gość Anita30
Ja mam problem odwrotny.... Mam piękną kieckę czerwoną do ziemi ... jeszcze metki na miejscu ... A tu się dowiaduje, że owszem do restauracji, ale przy dju... Jeszcze kumpel rzucił, że w jeansach pewnie pójdą .. Zatem obawiam się, że to nie na miejscu ... Co myślicie?

Gość Anita30
mniam_mniam - zgadzam się ... Resztę to można jeszcze dograć, biżuterią, butami i torebką, fryzurą.... Ale jak szmatka, to i tak nic nie pomoże ... A za takie pieniądze, to prawie pewne..

Gość za 36 zł to bym się wstydziła
założyć, ale może na wsi są inne standardy...

juz nawet nie chodzi o cenę, ja po zdjeciach widze, ze jakościowo to szmatka, a pewnie w rzeczywistosci bedzie jeszcze gorzej

Gość za 36 zł to bym się wstydziła
Na pewno, zdjęcia zawsze podciągają, żeby wyglądało lepiej, na żywo to pewnie badziew jakich mało.

Gość Anita30
Pomóżcie i mnie .. proszę ... Ja mam problem odwrotny, mam piękną kieckę ... ale chyba się nie nadaje na taką imprezę ... na jaką idę ... zresztą sama nie wiem ... To chyba mała restauracja przy dju... jeszcze wybadam dokładnie ... i nie wiem, czy to nie bliżej prywatki niż balu ... Co myślicie?

Anita30.. ja bym jednak ubrała się elegancko ale bez kiecki, np eleganckie spodnie, albo jeansy i jakas fajna wieczorowa bluzka, tak zeby nie przegiac w zadna ze stron :)

Gość Anita30
No właśnie myślę o takiej opcji ... Mam czarne eleganckie spodnie (u mnie to problem, bo mam bardzo długie nogi - więc znalezienie spodni to cud) Mam też srebrny top z cekinów .. extra szpilki ... więc ewentualnie w tym chce iść ..

Gość Anita30
mniam_mniam - dzięki ... ten top też miałam do spódnicy wieczorowej w zeszłym roku i faceci szaleli ... bowiem ten top ma duży dekolt i ma poduszeczki powiększające biust ... w dodatku czarny koronkowy stanik powoduje, że koronki wystają troszkę ... co daje bardzo seksowny look .. który chyba przerósł mnie nawet trochę .. :P

no wlasnie o to chodzi ze nie wiem jakie sa standardy na wsi...dlatego liczylam na pomoc... a co do tej sukienki to podoba mi sie z tego wzgledu ze ladnie podkresla nogi, a o cos takiego mi chodzilo... jesli chodzi o cene to tez wydaje mi sie troche za niska...i obawiam sie o jakos materialu..

Gość Anita30
Podejrzewam, że materiał i szycie poniżej norm ...