Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pio887

Jaki prezent zadowoli moją córkę z okazji 20 urodzin??

Polecane posty

Gość a jaaaaaa
LEPIEJ NIE BO SIĘ ZABIJE :o Umie dobrze jeździć czy ledwo odebrała prawo jazdy????

Mi sie taki nie podoba więc bym nie była zadowolona z prezentu. Jeśli niedawno odebrała prawko to kupiłabym uzywany samochód.

A może kup jej jakiegoś fajnego laptopa razem ze wszystkimi akcesoriami do tego? Wiesz, jakaś dizajnerska myszka, kolorowy futerał na laptopa, pendrive itp. Wybierz jej jakiś ładny, kolorowy wzór. Myślę, że będzie zadowolona z takiego prezentu! Popatrz sobie za laptopami w sklepie swiatlaptopow.pl na pewno wybierzesz coś odpowiedniego dla córki

Gość chlopie samochod na 20
urodziny??? zwariowałes chyba, dom jej kup a nie auto :o samochód dostaje się na 17 urodziny

Gość ooooooopssssssssssss
Mysle ze zadowoli ja wibrator...

Gość Prezentowy bon towarowy
na kwotę (zależy od twoich możliwości finans.) 200-500 zł do jednej z ulubionych sieci sklepów twojej córki (Zara, Sephora itp. - zależy co lubi i gdzie się ubiera, podpytaj jej rodzeństwo lub przyjaciół).

Gość samochodziarz
Nie rozumiem, skąd takie oburzenie pomysłem kupna auta córce na urodziny ? Jeśli kogoś na to stać i tego chce to w ogóle nie ma o czym dyskutować. Jedyne co to faktycznie, trzeba zdawać sobie sprawę, że młody kierowca (nie wiem od kiedy córa ma prawka?), mało doświadczenia i łatwo o stłuczkę. Ja na 100% kupując dziecku samochód dołożyłbym coś takiego: http://bit.ly/4Gb5D9. Po prostu spałbym spokojniej. Za innych uczestników ruchu drogowego nie masz wpływu ale będziesz wiedział, że córka jest przygotowana do jazdy najlepiej jak się da. A citroenek bardzo kobiecy - dla młodej kobietki w sam raz!

ja tam ucieszyłabym się jakimś gadżetem do mieszkania... jestem na etapie urządzania się, więc sprawia mi to masę frajdy :) aktualnie kompletuję drewniane akcesoria kuchenne, takie jak z myin, ale być może przyjdzie kiedyś czas i na samochód... ;)

Gość jak ktos ma tyle kasy
żeby na urodziny kupowac auto to nie pyta o takie rzeczy na forum. to jakas podpucha, w głowach się już wam całkiem poprzewracało

Mam nadzieję, że sobie z nas nie żartujesz i faktycznie chcesz kupić samochód ;) Jeśli tak, to pamiętaj, żeby kupić jej również dobrą nawigację. Skoro ma mieć własne autko, to taki sprzęt bardzo się jej przyda. Polecam lucasgsm.pl - mają bardzo duży wybór fajnych i tanich nawigacji. Córka powinna być zadowolona z takiego dodatku.