Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaaa

coraz bardziej boje sie,ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość smutnaaaaaaaaaa

bylam z facetem 2 lata, niedawno mnie zostawil. kochalam sie z nim poraz ostatni na poczatku pazdziernika. od tamtej pory nie wspolzylam. teraz boje sie,ze jestem w ciazy. okres dostalam w zeszlym miesiacu ale w tym mam juz problem. w sumie mialam 26 padziernika ale zawsze mam troche wczesniej tzn w kazdym miesiacu z 3 dni wczesniej. martwie sie strasznie :( wydaje mi sie,ze wszytskie objawy ktore mam albo sobie wmawiam na to wskazuja :(

Gość smutnaaaaaaaaaa
zawsze przed okresem bola mnie piersi a teraz mnie nie bola wiec nie czuje bym miala dostac okres :( mam sucho w pochwie [bardzo gesty bialawy sluz ktorego jest bardzo malo] choc niby chyba podobny wystepuje wlasnie przed okresem. wyskoczyla mi jakas wysypka na szyji a czytalam,ze jakies przebarwienia skorne sa w ciazy itd. strasznie sie boje :(

Gość smutnaaaaaaaaaa
niech ktos cos napisze.! prosze..... myslicie,ze moge byc w ciazy?! test zrobie dopiero jutro :( pomozcie..

Gość smutnaaaaaaaaaa
z czego ?! ze zostalam sama jak palec?! jeszzce jak jestem w ciazy to juz dokniec :(

Gość zawsze mozesz
usunac malego potwora

Gość smutnaaaaaaaaaa
prosze, nie mowcie tak :( myslicie,ze to ciaza?! dodoam,ze nie mialam zadnych mdlosci. przezz ostatni miesiac dosc intensywnie cwiczylam, bylam na diecie ale rozsadnej a nie glodowej bo wiem,ze od takich det moze zatrzymac sie okres .

Gość bojabojaboja
Bez przesady. Chyba jeszcze za wcześnie, żeby sądzić, że nie dostaniesz tej miesiączki:/

Gość smutnaaaaaaaaaa
powinnam ja juz dostac. a w ogole jej nie czuje, zawsze bola mnie piersi tydzien przed itd. a teraz nic :(

nawet jeśli byłabyś w ciąży, to raczej nie jesteś sama. Nie masz rodzeństwa, rodziców? ;/ a co do tej wypowiedzi "zawsze możesz usunąć małego potworka" nie można tak mówić, bo dziecko, to największy skarb na świecie!

Gość smutnaaaaaaaaaa
rodzenstwa nie mam :( rodzicow mam ale daleko

Gość paolcia86
mi okres spoznia sie juz ponad 3 tygodnie a w ciazy nie jestem

Gość bojabojaboja
"powinnam ja juz dostac. a w ogole jej nie czuje, zawsze bola mnie piersi tydzien przed itd. a teraz nic " A nie zdarzały Ci się opóźnienia miesiączki? Moim zdaniem tylko bezpodstawnie się nakręcasz.

Gość smutnaaaaaaaaaa
zrobie dzisiaj wieczorem albo jutro rano bo z tego co wiem najpewniej jest robic rano

Gość smutnaaaaaaaaaa
raczej mi sie nie zdarza. zawsze mam kilka dni wczesniej. ;/

no wlasnie, ja bym juz 5 na Twoim miejscu do tej pory zrobila :P tez mialam tak, ze z jakis powodow 4 cykle pod rzad mialam totalnie rozregulowane i co miesiac robilam po kilka testow :P

Nawet nie minął pełny miesiąc od ostatniej miesiączki. Przecież minie jutro. Nie musisz od razu panikować.

Gość smutnaaaaaaaaaa
jestem w ciazkiej sytuacji w ktorej nie moge sobie pozwolic na dziecko,. do tego jestem sama -stad moja panika :(

Ja na twoim miejscu bym jeszcze nie panikowała:) Tymbardziej, ze suchośc a póxniej ten śluz to zazwyczaj ja tak mam przed okresem. Ja jak schudłam okres spóxnił mi sie ponad tydzien- to tez ma wpływ na cykl. Myśle, ze nie powinnas panikować, będzie dobrze, a dla pewnosci zrób test jesli to polepszy Twój stan psychiczny:)

Rozumiem, że możesz być w ciężkiej sytuacji, ale nie mogę wytrzymać i muszę zadać to pytanie: Gdybyś jednak była w ciąży, to byłabyś w stanie odebrać temu dziecku życie? Ale i tak myślę, że jeszcze dostaniesz, bo jest jeszcze czas.

Gość smutnaaaaaaaaaa
dziekuje za pocieszenie. mam nadzieje,ze macie racje,ze nie powinnam panikowac.

Gość smutnaaaaaaaaaa
na pewno nie usunela bym ciazy.

Gość bojabojaboja
No daj spokój, biały śluz, wcześniej normalny okres, a wysypka na szyi to na pewno przez ciąże. Jasne. Przestań się wkręcać, gadasz głupoty i tymi głupotami sama się nakręcasz. Zrób najlepiej test teraz a kolejny jutro rano, co Ci szkodzi.

Gość smutnaaaaaaaaaa
moge zrobic dopiero wieczorem, po zajeciach. mieszkam na obrzezach miasta i nie mam 3 minut do najblizszego sklepu czy apteki w ktorej test dostane.

Nie nakręcaj się:) A powiedz mi nie zabezpieczaliscie sie, ze sie boisz o to, że mogłaś zajśc?

Kochana organizm to nie jest szwajcarski zegarek ja też panikowałam że byłam w ciąży i to przez 7 miesięcy nawet okres który był mnie nie uspokoił 1 test negatywny rozmowa z lekarzami rodzina chłopakiem i co nie jestem w ciąży ani dziecka nie mam. Hm jak miałaś zabezpieczenie a na przyspieszenie okresu tylko na nie poronienie bo na to niema sa sposoby gorąca kąpiel 2 asperiny picie podobno herbaty z czarnej malwy itp

Gość smutnaaaaaaaaaa
zabezpieczylismy sie prezerwatywa. nie pekla nam ani nic z tych rzeczy. tylko bylismy lekko wstawieni kochalismy sie kilka razy w nocy i jakos sie boje,ze cos bylo nie tak,ze cos przeoczylam :(