Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaaa

coraz bardziej boje sie,ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość smutnaaaaaaaaaa
dziekuje za pocieszenie, troche sie uspokoilam. wieczorem sie upewnie.

Jak nie pękła prezerwatywa, ani nic takiego poważnego się nie stało, to nie ma co niepotrzebnie się przejmować :).

Gość smutnaaaaaaaaaa
staram sie i codziennie sama to sobie tlumacze ale wiecie jak to jestw takich sytuacjach, wsyztsko podejrzane dla mnie ;/ dodatkowo moje szczescie zyciowe jest tak ogromne ze brak slow ;/

próbuj o tym nie myśleć. zajmij się czymś innym to choć na chwilę poczujesz się ok ;)

Gość smutnaaaaaaaaaa
dziekuje za wszytsko :) ide sie pouczyc bo nie dlugo zajecia ;/ milego dnia

witam, byłam z chłopakiem przez całą noc, nie kochaliśmy sie tylko on dotykał mnie penisem bądz ręką w okolicach pochwy. Nie doszedł do wytrysku - to wiem napewno, ale co do sluzu przed wytryskiem - nie mam pojęcia. To był pierwszy ( i jak narazie ostatni) taki wybryk. Jestem jeszcze dziewicą. Boje sie, bo po tym jak dotykał mnie penisem w okolicach pochwy, zrobił mi palcówke i o ile był gdzies w okolicy ten płyn przed wytryskiem mogl go miec na palcach. Kolejnym aspektem jest fakt, że oboje jesteśmy palaczami (ja od 4, on od 7 lat) oraz dodatkowo on pali jeszcze marihuane a to podobno zmniejsza płodność. Jakie jest prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciąże? CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!

Gość nie zmienie mojego zdania
ze to maly potworek co rozwala cale zycie. A co do tego ze to skarb - chora na glowe jestes kobieto - wmawiasz sobie ze to takie super bo odwrotu juz nie ma.