Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucinda 22

Problem z orgazmem

Polecane posty

Gość lucinda 22

Wspolzyje juz ladnych pare lat. Ale ZAWSZE podczas stosunku musze podrazniach lechtaczke reka bo inaczej nie potrafie osiagnac orgazmu. NIe odczuwam jakiejs szczegolnej przyjemnosci z pobudzania pochwy. NIe wiem jak mam to zmienic. naorawde to jest meczace i uciazliwe. Byc moze problem lezy w tym ze od dosc mlodego wieku zaczelam sie onanizowac i nawet gdy mam faceta to nadal robie to sama ale tylko pobudzja lechtaczke. Nic innego nie sprawia mi przyjemnosci. Jak moge to zmienic. Chcialabm sprobowac normalnie. Moj facet martwi sie ze nie umie mnie zaspokoic, ale to chyba ja mam problem, nie on. :(

Gość lucinda 22
a jedynym facetem, który potrafił mnie zaspokoić był mój tata. Pamiętam, miałam wtedy 11lat i on kochał mnie namiętnie w pochwę i pupę również, na samą myśl o tym sięgam ręką do majtek. Myślicie że te wydarzenia z dzieciństwa źle odbiły się na mojej psychice i dlatego nie mogę osiągnąć orgazmu? Nawet factów wyszukuję podobnych do taty (z wąsami)

Gość mąż od roku
hej

Gość mąż od roku
moja żona podczas seksu zawsze się dotyka

Gość lucinda 22
Tak ale ja bardzo bym chciala osiagnac orgazm normalnie, bez dotykania. jest to uciazliwe bo niektore pozycje odpadaja w takiej sytuacji nawet gdy kochamy sie kalsycznie moja reka musi byc pod patnerem a ja chcialabym np go objac. Poza tym w ogole ciezko mi osiagnac orgazm, latwiej gdy dlugo sie nie kocham, ale generalnie bardzo rzadko dochodze. Nie wiem czym to moze byc spowodowane. Z poprzednim artnerem tez mialam ten sam problem, ale on mogl dluzej sie kochac i zawsze "na mnie czekal" z nowym niestety on bardzo szybko dochodzi. Czasme jednak nawet mimo tego ze kochamy sie dlugo nic z tego nie wychodzi :(

Gość może za małe podniecenie
panuje w łóżku i stąd problem?

Gość mam dokładnie
to samo....3 lata uprawiam sex z moim narzeczonym i ani jednego orgazmu sama dochodze pobudzajac łechtaczke z nim ani razu :( ptrzykre to bo go kocham ale bardzo mi to wpływa na psychike czuje sie małowartosciowa :(

Gość mam dokładnie
to samo....3 lata uprawiam sex z moim narzeczonym i ani jednego orgazmu sama dochodze pobudzajac łechtaczke z nim ani razu :( ptrzykre to bo go kocham ale bardzo mi to wpływa na psychike czuje sie małowartosciowa :(

Gość drente
moge wam zaoferowac swoje darmowe uslugi i 100% satysfakcji gwarantowany.Zainteresowane?

Gość mam dokladnie
wolałabym jakas porade :(

Gość Ciekawska Kobitka
Kup sobie jakiś fajny wibrator i poćwicz sama :) Jak przyzwyczaisz swoje ciało do innego rodzaju stymulacji, to z czasem będziesz miała więcej przyjemności. Poza tym dzięki tej prostej metodzie sama lepiej poznasz swoje reakcje, zobaczysz jakie ruchy sprawiają Ci najwięcej frajdy :) Co do seksu z partnerem...To może poprostu trwa on zbyt krótko? Może jesteś niewystarczająco podniecona, zbyt zestresowana, w chwili, gdy przechodzicie do penetracji? Poeksperymentyjcie też z różnymi pozycjami :) Polecam "na pieska", "na słonia", "po oficersku" :)

Gość lucinda 22
kurcze, jak sie kocham z mezem to i tak przypominam sobie nasze upojne noce z tatą :-(

Gość Ciekawska Kobitka
co kto woli, ja molestuję mojego 9 lteniego synka

Gość klaudia1234567
mnie pomaga jak chwile przed stosunkiem posmaruje lechtaczke tartym chrzanem - tak bosko szczypie ze nie musze pobudzac sie reka i prawie zawsze szczytuje jeszcze przed moim partnerem :)