Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

garfild32

pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

mój chłopak zapewnił mnie że pierścionka zaręczynowego za 5 tysięcy na pewno nie dostane bo nie zasługuję bo nie byłam dziewicą. stale ma do mnie żal że na niego nie zaczekałam a przecież od początku wiedział że nie jestem dziewicą.

moze sie tylko przedrzeznia ? :) a w rzeczywistosci dostaniesz niespodziewanie za 6 tys :)

Gość annaaniaanna
o Boże!!! Nie rozumiem tyylko twojego problemu czy zalisz sie ze nie chce ci kupic pierscionka za 5tys czy ze wypomina ci ciagle ze nie jestes dziewica?

a co ja mam powiedziec jak wczoraj przeczytałam od niego wiad, ze zareczyny jesli w ogole beda to za rok ? a chciałabym juz w te swieta ... powiedzial ze to facet decyduje czy beda i kiedy maja byc ... co myslicie o tym ?

Gość annaaniaanna
siuneczka nie zajmuj postu autorce. i jeden i drugi przypadek to typowy facet idiota!!! Jak wogole tak mozna powiedziec dziewczynie ze nie byla dziewica to nie zasłuzyła. A on BYl prawiczkiem. To moze skoro jest taki oewny siebie to powiedz mu zeby sobie znalazł taką zone która bedzie na niego zasługiwała! DEBIL JEDEN!!! A ten drugi tez porazka on bedzie decydowal kiedy beda zareczyny boze dziewczyny jak mozecie dac soba tak pomiatac. Przeciez za taki tekst to bym zrobila taka awanture ze by na kolanach z kwiatami przychodzil przepraszac!!!

czysta obelga, po prostu czysta obelga !! garfild32 - ja bym z nim natychmiast zerwała! :classic_cool:

Gość yocoloco
popierdol huja!