Gość szort Napisano Listopad 25, 2009 Ma ktos moze skuteczny sposob na usuniecie przykrego zapachu moczy z wykladziny? Kupilam szampon do dywanow, ale nie pomogl, mam wrecz wrazenie, ze zapach sie nasilil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kfkfkfkfk Napisano Listopad 25, 2009 Dać dywan do czyszczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szort Napisano Listopad 25, 2009 I tu pojawia sie problem, bo mam wykladzine, z dywanem nie byloby problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darianka 0 Napisano Listopad 25, 2009 spróbuj wodą z octem, ocet "zabija" takie smrodliwości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szort Napisano Listopad 25, 2009 Dzieki, a ocet wywietrzeje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dudes rug Napisano Listopad 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=qdvVwZNzLXg&feature=related weź sobie jeden z dywanów z domu lebowskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pupa1977 0 Napisano Listopad 25, 2009 Nieprawdopodobnie skutecznie usuwa zapachy sok z cytryny. Ale z prawdziwej. Słyszałam o tym sposobie z tego serialu "How clean is your house" Mozna obejrzeć na youtube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...kobietka 0 Napisano Listopad 26, 2009 http://animalia.pl/produkt,14888,8in1_Stain_&_Odour_Remover_spray.html usuwa zapach moczu zwierzaków, a ich mocz śmierdzi mocniej niż ludzki prz okazji rewelacyjnie czyści dywany, wykładziny, obicia z plam typu krew, kawa, herbata itp, warto go miec, bo jest duży i wydajny no i niewiele kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdsnb Napisano Październik 27, 2015 Moim numerem jeden w walce z plamami po moczu i intensywnym zapachu uryny jest preparat bio enzymatyczny Urinne Free. Nie tylko doskonale radzi sobie z plamami ale bardzo szybko niweluje smród. Używają go w domu pomocy społecznej, której pensjonariuszką jest moja babcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2015 po co sikalaś na wykładzinę? :O Do wychodka za daleko? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2015 urine free cat Over Zoo powinno załatwić sprawe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2015 woda utleniona zabija zapach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2018 Błagam o pomoc. Mianowicie przez jakiś czas mieszkała u nas w mieszkaniu starsza osoba, która miala prbolemz nie trzymaniem mozcu. I mam wrażenie, ze ten zapach jest obecnie wszędzie. W kanapie czy na podłodze na wykładziie. Jak sie tego pozbyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2018 Zapach moczu jest jednym z trudniejszych zapachów do wywabienia. Tak wieć nie dziwie się, że czujesz dyskomfort. O ile plama jest świeza oraz nie jest duza to jak najbardziej można sobie z nia poradzić stosują domowe środki, o których tutaj wspominają osoby powyzej. Jednak jeśli plamy są spore, jeśli znajdują się na wielu powierzchniach to najlepiej jest kupić jakiś profesjonalny środek. Zapoznaj się z tą seria produktów: https://over-clean.pl/ Sa one dedykowane właśnie do usuwania trudnych plam moczu czy kału. I są stosowane przez profesjonalne firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miki8999 Napisano Grudzień 27, 2018 Jak usunąć brzydki zapach z dywanu dobrze wyjaśniają w txt na stronie 7kd.pl/smartblog/127_jak-usunac-brzydki-zapach-z-dywanu.html. Wcale to nie jest trudne ale trzeba po prostu trochę o runo zadbać. Ładnie tłumaczą co i jak, krok po kroku bez lania wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
subio 0 Napisano Lipiec 8, 2020 Stop Zapachom firmy Subio - jedyny środek, który naprawdę ludziom pomaga z moczem. Odpowiednia ilość enzymów odpowiada za usunięcie smrodu moczu, który jest bardzo uciażliwy. Wielu osobom umożliwił życie z sikajacym kotem lub w mieszkaniu po chorej osobie. Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaKatowice 0 Napisano Czerwiec 14, 2022 7kd.pl/smartblog/127_jak-usunac-brzydki-zapach-z-dywanu.html u mnie to pomoglo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach