Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artoki

ile z Was chciało by poznać mnie?

Polecane posty

a najgorsze jest to że jak zakończe jedna taka wirtualna znajomosc to jak tylko sie troche ograne ..zaczynam na nowo :Owiem że to chore...tylko nie weim do jakiego lekarz mam sie z tym udać :D:P

wiesz, jestem sam tzn mam czas na kino, teatr, kawę, wypad w góry i na towarzystwo licze

nie potrzebny ci lekaz tylko swiadomosc ze sobie poklikasz a zycie przechodzi obok

to tak jakbys zapomniala czym jest zycie a co tam nie gra u ciebie?

właśnie że u mnie wszystko gra :O....nie mam zamiaru przyprawiać mojemu M.rogów...ale wirtualnie ..to już inna sprawa :P

nic zlego ale twoj facet tez je lubi macie to uzgodnione nie ma strat w twojej energi moze jego cos omija :)

Gość witaj artoki
Wydajesz się ułożonym facetem,jestem z Krakowa po 30-tce.Poczytam trochę Twoich postów ,i jeśli nie masz nic przeciw odezwę sie na gg:) Wrona,to nie jest smieszne co piszesz,idz do psychologa,zamiast skupić się na swoim facecie,szukasz emocji w necie.

Gość lol jedno mnie zastanawia
szukasz na zwiazek? skoro jakos takos miales i zone i przyjaciólkę a nie wytrzymały maratonu, to nie wydaje mi sie zeby mozna było cie traktowac powaznie ,zreszta z postów widac ze tez tego nie traktujesz powaznie ,wiec po co sie w ogole angazowac i tracic czas,chyba ze wlasnie jakas cybermaniaczka seksualnych wrazen ci sie trafi

logiczne? - jak 2 babki mialy ze mna problem bo wiem czego chce, a nie bylo tym manipulowanie mną to mam się zamknąć w domu i wieszać? e nie droga pani :)

poza tym to nie maraton, przeczytaj uważnie żona zrobiła mi dziurę w sercu a znajoma załatała dla mniej więcej wtajemniczonych wszystko jest jasne :)

Gość mila10101
takie są kobietki

Gość ortoki to ja napalona
oki pisze do ciebie gdzie jestes?

Gość a fotka
przydala by się