Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

redd

piekny płaski brzuch

Polecane posty

kto zna jakies skuteczne cwiczenia ma miesnie brzucha zalezy mi na czesci pod pepkiem (mie iwme jaki to miesien) pomozcie

Gość www.a6w.pl

Gość kozak11111
to jest mięsień nadcipia:P

dzieki za odpowiedz ............................!!

Gość albo jeszcze
abs 2. podobno skuteczniejsze niż a6w i bardziej działa na dolne mięśnie, ale musisz mieć drążek.pełno instrukcji w necie no i na you tube wpisz sobie lower abs albo a6w i powinnas znaleźć filmy z ćwiczeniami

Gość zczvsv
NIE SLUCHAJ ! a6w to dla osob, ktore chca wyrobic miesnie, a nie dla ludzi ktorzy maja tluszczyk. a6w cwiczy miesnie, a raczej niezbyt dobrze spala tluszcz. pierw spal tluszcz potem cwicz miesnie

Gość kad
wlasnie jak spalic?

mniej jeść więcej się ruszać 300 brzuszków + masaż powinno pomóc

Gość vvdvsvvvsvv
zmien DELIAKTNIE nawyki zywieniowe, jedz co lubisz, ale ogranicz tluszcze. jedz slodycze jak lubisz i nie rezygnuj z nich, ale zjedz pol paczki ciastek, czipsow czy co tam lubisz, a nie cala nie jedz dwie godzin przed snem, a nie ze po 18 chodzisz glodna bo to glupota i mit i tyle z diety, bo diety zazwyczaj nie wypalaja i daja katastrofalne skutki RUSZAJ SIE codzidennie 10-15 minut biegaj owszem to malo, ale lepiej codziennie 10 minut niz raz na ruski rok godzine, raz na tydzien basen. wytrzymaj tak miesiac, moge zalozyc sie o 10000zlotych ze schudniesz 2-3kg a jesli brzuszek dalej bedzie niezbyt zgrabny - silownia i mily pan trener zaraz ci wytlumaczy jak cwiczyc zeby sie nie forsowac ;-) powodzenia

Gość przecież
dziewczyna pytała o ćwiczenia na mięśnie brzucha! więc na to jest właśnie 6stka. nic o spaleniu tłuszczu nie było mowy w poście. chyba kazdy wie, że aby spalic tłuszcz trzeba mniej jeść i robić aeroby. a ja po zrobieniu 6stki mam wyraźnie zarysowane mięśnie brzucha pod skórą. tłuszczu brak- fakt nie było go dużo. polecam więc spróbować- to w końcu tylko 42 dni. nie miałam takich efektów nawet po brzuszkach z instruktorką. teraz chyba kupię drążek