Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

KTO SIE ZNA NA MODZIE NIECH WŁAZI

Polecane posty

ogólnie sie pytam,rózne okazje. szukam inspiracji po prostu na fajne stroje do tych butów. mam bluzkę z żabotem. a spodnie cygaretki to nie wiem jak wyglądają. aaa i nie wiem czy można je z jakimiś kolorami zestawiać

Gość oł yeah
czarne, obcisłe rurki z wysokim stanem, w to wpuszczona "męska" biała koszula rozpiętymi guzikami

Gość ee tam nic fajnego...
Zbieraj PUNKTY i odbieraj NAGRODY www.zaproszenialockerz.eu Weź darmowe zaproszenie i ciesz sie nagrodami! Sprawdź jakie to proste!

"mała czarna" masz na myśli sukienkę?one z reguły mają rękawki :) do tego kryjące rajstopy w jakiś ciekawy wzorek np>warkocz pasują też do spódnicy np ołówkowej z wysokim stanem do tego klasyczna koszula lub prosty top

Spódnica ołówkowa z wysokim stanem, biała bluzka z bufkami/żabotem, na to kamizelka, jasne rajstopy :) lub legginsy i tuniczka :) lub spodnie bermudy o stonowanym kolorze i t-shirt + damska marynarka? Takie zestawy mam w głowie, aczkolwiek możesz je sobie wyobrażać nieco inaczej niż ja:)

Wg mnie super byłyby czarne legginsy a'la skóra lub latex :P W końcu te cygaretki ze zdjęcia też są błyszczące :) i jakiś duży pasek ozdobny :D