Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samira ja

zaczynam uczyc sie z kart klasycznych zapraszam

Polecane posty

Gość samira ja

Znam podstawowe znaczenie kart w miare dobrze nie chce wrozyc tak by wam przyszlosc przepowidziec itd nie czuje sie na silach ale moze zgodzi sie ktos bym dla niego wylosowala np 2 badz 3 karty i zobaczyla ogolnie co w najbliszym czasie do zalatwiania masz miec ? badz na co uwage zwrocic :) jesli ktos by chcetny byl bardzo prosze :) nie bior odpowiedzialnosi jestm stawiajaca pierwsze kroki oraz prosze bez pytan :) tylko imie

Gość Galuaseczerwone
Ja poprosze Anna Z gory dziekuje :)

Gość ja poprosze wrozbe
magdalena z gory dzieki ;)

Gość quennn
hanna ,dzięki:)

Gość ja też bym chciała
Klaudia

Gość samira ja
i przepraszam za bledy Samira karty wylosowalam dla ciebie takie masz kobiete moze wskazywac na twoja mame badz bliska twoja osobe w ktorej wsparcie masz , wyszlo ze moze miec problemy drobne z pieniedzmi ale nie z wielka suma :) moze jakies wydatki nieprzewidziane ? zmartwienie mele o finanse :) badz wskazywac moze rowniez grype goraczke :)

Gość Ilona ------------------------
Ilona

Gość Galuaseczerwone
To chyba bylo do mnie... :) Jesli tak, to mam pytanie, czy to mama bedzie miala problemy finansowe czy ja? Bo jesli o grype chodzi, to wlasnie zdrowieje. :)

Gość samira ja
ja poprosze wrozbe magdalena z gory dzieki u ciebie wyszla jakas wieksza suma pieniedzy ale tutaj musisz uwazac by ktos cie nie oszukal , problemy z wieksza suma pieniadzy i masz sie wystrzegac moge smialo powiedziec bys uwazala bo mozesz zostac okradnieta :( ale to jest ostrzezenie :) i wiesz ja stawiam moje pierwsze kroki ale uwazaj :)

Gość samira ja
Galuaseczerwone To chyba bylo do mnie... Jesli tak, to mam pytanie, czy to mama bedzie miala problemy finansowe czy ja? Bo jesli o grype chodzi, to wlasnie zdrowieje. no raczej mama :D

Gość Dorotaaaaa
czy uda mi sie zdobyc prace lektora, na ktorej mi zalezy?? czy bede wkrotce zarabiac??

Gość samira ja
quennn hanna ,dzięki u ciebie wyszlo ze w niebawem bedziesz widziala jakas bijatyke , jakies nieprzyjemne spotkanie gdzie beda rekoczyny :O bijatyka rekoczyny fatalne spotkanie osobiscie jestem rowniez zaskoczona tym co wyszlo :O

Gość Dorotaaaaa
co powinnam zrobic, by jego rodzina mnie w pelni zaakceptowala?? /jeszcze mnie nie poznali/ mam szanse, by sie im spodobac??

Gość bardzo prosze o wrozbe ---
Agnieszka dziekuje z gory :)

Gość a to fajne to jest
Zbieraj PUNKTY i odbieraj NAGRODY www.zaproszenialockerz.eu Weź darmowe zaproszenie i ciesz sie nagrodami! Sprawdź jakie to proste!

Gość samira ja
moe Justyna niebawem czeka cie mile spotkanie oraz udadza ci sie plany zwiazane z przyszloscia :)

Gość samira ja
ja też bym chciała Klaudia mozesz miec nadzieje na podroz ale podroz zwiazana zawodowa :) w najblizszym czasie odbedziesz podroz zwiazana z zawodem / podroz zawodowa krotko mowiac

Gość samira ja
przeciez napisalam w poscie ze stawiam pierwsze kroki wiec tutaj o sprawdzalnosci nic nie mozna powiedziec

Gość ja poprosze wrozbe
dzięki wróżko, jeśli chodzi o kasę to aktualnie MAM PROBLEM z odzyskaniem długu, który ktoś ma u mnie :O

Gość ja poprosze wrozbe
także może to właśnie zobaczyłaś, więc to by się zgadzało, ale mój dłużnik ma jeszcze poważniejsze problemy finansowe... i stąd mój. no i planuję pewien zakup na większą kwotę, więc może to też to. dzięki ;)

Gość samira ja
aniaa0 Ja także poproszę Anna uwazaj na starte pieniedzy np na kary, oplaty itd ale rowniez mozesz miec nadzieje np na awans cos pozytywnego z zawodem dotyczace :)

Przykro mi nie pasuje... nie pracuje za to ucze sie... ale dzieki za checi

Gość ja też bym chciała
Dzięki :) Ciekawe czy się sprawdzi

Gość blagam Cię
ja też bym chciala

Gość samira ja
Ilona ------------------------ Ilona wyszlo mi u ciebie podroz zwiazana z zawodem badz jakas sprawa urzedowa oraz szanse nowe zawodowe :) wiec powodzenia :)