Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASIaSS

FARBY DO WŁOSÓW

Polecane posty

Gość KASIaSS

witam. przychodze tutaj z takim zapytaniem do kobiet z brązowym kolorem włosów. :) otóż pragne zafarbowac włosy na ciemny brąz. Taki jak tutaj: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/20292/natasza.jpeg http://www.kozaczek.pl/img/b/409_3.jpg moj naturalny to ciemny blond. Obecnie mam odrost , bo farbowalam kilka miesiecy temu na mahoń opalizujący i mi taki jasny brąz pod rudawy wyszedł. Chcialabym całkowicie pokryc wlosy ciemnym kolorem, by kolor końcówek włosów nie różnil się od koloru przy głowie :) i nie chce też by wyszły prawie czarne:/ zalezy mi na dobrej nie drogiej farbie, nie niszczącej włosów. (zastanawiam się nad garnierem) JAKĄ FARBE POLECACIE? I JAKI ODCIEŃ? (proszę o rady, tylko nie piszcie palette, bo nigdy tego nie uzyje!) DZIEKI Z GORY :)

Gość KASIaSS
a i nie sugerujcie się zdjeciem Nataszy Urbańskiej, wybrałam ją bo bardzo podoba mi się jej kolor włosów ;)

Gość bn
farby joanny sa swietne i tanie

Gość KASIaSS
Co myslicie na temat farb z JOANNY? jak bylam w schleckerze i ogladalam sie za farbami, i spytalam o rade ekspedientki, to polecila mi JOANNE, bo ponoc dobre sa i kolor wlosow wychodza tak jak na opakowaniu . Odradzala garniera, bo ponoc wychodzi ciemniejszy niz na opakowaniu.

Gość KASIaSS
MOWISZ ZE ŚWIETNE? a jaka polecasz dokladnie? kiedys farbowalam szamponetkami z Joanny(za 3zł:)- kawowy braz. I bardzo ładny wyszedł:)

Gość KASIaSS
:)?

Gość KASIaSS
hmmm

Gość ja używam matrixa
z tym, że u fryzjera. ale przypuszczam, ze w sklepie fryzjerskim można tanio kupić. w ogóle polecam profesjonalne farby. w życiu nie użyłabym joanny

Gość KASIaSS
UP ;)