Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skorpionica p

SKORPIONY łączmy się !

Polecane posty

Gość Skorpionica p

Niech sie tutaj wpisują wszystie osoby z tego ciężkiego i bardzo wrednego znaku zodiaku ! :)))

Gość i ja i ja też jestem
Ja też skorpionica

I ja też jestem ! :) Należę do skorionów "październikowych" :) ... i zgadzam się , mam ciężki charakterek :P

Gość frajerka z pryszczem na łokciu
ja też jestem :classic_cool:

Gość i ja i ja też jestem
Ja też z pażdziernika ;)

Gość Szkorpi
Ja rówież jestem październikowym skorponem, chociaz inni mi nie wierzą jak im to mówię ;) Jakie jesteście skorponiki, jaki macie charakter?

Gość skorpionica jestem
czesc:D

Gość skorpionica jestem
:D z listopada :P a dokladnie 5

Gość skorpionica jestem
Hinatka skorpionica jestem --> ja też Hinataka hej :D wiem ze zajmujesz sie tarotem i ja tez ezoteryka :D wiec taki to los skorpionic :P

Gość samoa
hej ;) 11 LISTOPAD

skorpionica jestem --> to miło :) chyba skorpiony lubią mhroki i czary :classic_cool: a jakie dziedziny? :> taa, ja i tarot powiedzmy, że jesteśmy na etapie zaprzyjaźniania się ;) a który rok? :P

Gość skorpionica jestem
Hinatka skorpionica jestem --> to miło chyba skorpiony lubią mhroki i czary a jakie dziedziny? :> taa, ja i tarot powiedzmy, że jesteśmy na etapie zaprzyjaźniania się a który rok? hej no tak :) ja wroze po ludziach :D przychodza znajomi znajomych itd :) zycze dlaszego zaprzyjazniania sie :) ja wroze 7 lat :) tarot i klasyczne :)

ale ja byłam ciekawa który rocznik ;) ale jak 7 lat wróżysz to pewnie starsza jesteś.. :> a powróżyłabyś mi? :>

Gość skorpionica jestem
Hinatka ale ja byłam ciekawa który rocznik ale jak 7 lat wróżysz to pewnie starsza jesteś.. :> no duzo starsza od ciebie :) 32 latka mam :)

Gość Szkorpi
Mówią że skorpony są wredne i mściwe, a wy jak o sobie myslicie? Nie macie czasem wyrzutów sumienia z tego powodu? :P

Gość 2.11.19.......................
Skorpion 22 października Słońce wchodzi przerażone w znak Skorpiona. Dzieci urodzone w tym czasie są pozornie grzeczne i pogodne, acz kopią wilcze doły, zastawiają pułapki i sypią truciznę do placka ze śliwkami. Po zabawach w doktora, już w wieku niemowlęcym, współżyją z gosposią lub wujkiem. Wyrastają szybko, od maleństwa nauczone terroryzować otoczenie i wyruszają w świat. PANI SKORPION Sprytna do granic dobrego smaku, wszędobylska wpychalska, ma energii średniej wielkości oddziału tatarskiego. Jest tym, czym chce rozmówca. Nigdy nie mówi tego co myśli. Słucha i gromadzi materiały obciążające innych. Zdając się pogodna, pełna chęci życia i koleżeńska, jest podstępna wredną erotomanką. Niewyżyta - seksualnie, w środku zimna, wije się oblizując lubieżnie, najchętniej wokół mężów i kochanków najbliższych przyjaciółek. Chora z ambicji zamiast się doskonalić, nienawidzi lepszych od siebie. O ile ktoś daje się wykorzystywać ma zapewniony pozorny spokój. Pani Skorpion wyciśnie każdą cytrynę, a potem w najlepszym wypadku wyrzuci, a nie rozdepcze. Je mściwa i pamiętliwa gotowa zrobi każde świństwo, ale cudzymi rękami. Napuszcza na siebie ludzi, zużywając na to całą swoją neurasteniczną energię. Sądzi innych według siebie, więc jest niezwykle nieufna. Noce spędza wyjąc z bezsilnej złości, że nie może wykorzystać wszystkich istniejących mężczyzn to tylko z braku czasu.

Gość Szkorpi
Nie zgadzam się z powyższym postem :P

Gość 2.11.19.......................
a ja tak ;););)