Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mam problem od paru dni...... ataki

Polecane posty

wiem jacy ludzie potrafia byc tu chamscy ale prosze o normalne odpowiedzi. ten kto ma byc chamski niech lepiej nic nie mowie... od jakiegos czasu jestem baaaardzo zazdrosna o swojego chlopaka. gdy tylko pomysle o innej to wpadam w furie... ufam mu ale caly czas mysle, ze moze gdzies zobaczy kawalek ciala innej itp. placze... a nawet robie sobie krzywde. mam takie napawdy. nie mowcie mi ze go osaczam bo o tym wiem. coraz wiecej rzeczy mu nie pozwalam.... co o tym myslicie? odpowiadajnie powaznie

Gość że powinnaś chyba do psycholog
a iść :(

myslisz ze to jest juz az taki powazny problem? inni maja gorzej bo biją innych itp... ja jeszcze tak nie mam

Gość raczej do psychiatry...

NO. Ja mam tak samo. I ostatnio próbowałam go uderzyć w twarz. To jest straszne..

Gość cóż on cię rzuci
wkrótce - to więcej niż pewne

ale to tak masz z zazdrosci tylko? ja czasami jestem zla bez powodu i denerwuje mnie kazdy nawet ruch innej osoby.... a jak jestem zazdrosna o chlopaka to to juz prawdziwa fuuuria...

Gość bebebe...be
ja tez jestem o mojego zazdrosna i to baaardzo nie recze za siebie gdybym go zobaczyla jak rozmawia z inna

jakby rozmawial z inna to.... pfff ja tez. no poprostu..... czasami telepie sie juz z nerwow!!!!!

Ja tez bywam zla bez powodu, bardzo czesto, denerwuje mnie ludzie i naprawde głupie rzeczy. Ja mam juz tak od kilku miesiecy, tzn. u mnie to narastało i chyba wciąż narasta. Jestem chorobliwie zazdrosna, jestem toksyczna. Dlatego chcialam go zostawić, ale jemu to ani przez mysl nie przeszło. Powiedział, ze moge go nawet zabić. Wiec on tez ma obsesje, chyba sie idealnie dobraliśmy. Mam strasznie niskie poczucie wartosci i chyba mam troche podstawy do tego, aby taką być. Nie wiedzialam jednak, ze orzeszlosc az tak sie na mnie odbije.

mnie tez denerwuja ludzie i ich nie lubie. super ze tak powiedzial Twoj chlopak. moj powiedzial ze jak to bedzie narastalo to nie bedzie czul sie dobrze w takim zwiazku

Masz powody do tego, by się tak obawiać? Ogląda się za innymi? Pisze z innymi? Ma konto na fotka.pl albo ślini się na widok byle skrawka kobiecego ciała w TV?

Ale jak to mozliwe, ze Ty masz tak od kilku dni ? Dlaczego ? Wydarzylo sie cos? Dal Ci powody do zazdrosci ?

WLASNIE WRECZ PRZECIWNIE!! zadna go nie interesuje. na gg nawet zadnej dziewczyny nie ma. nigdy sie nie oglada nigdy nic zlego nie zrobil, nigdy ne wyszllo zaadne klamsto... nooooo nic. wzor chlopaka

tzn nie daje mi zadnych powodow do zazdrosci ale jestem zazdrosna ze juz chyba chora.... a poprostu czasami bez powodu denerwyje sie tak ze jestem zla na wszystkich tak o

Mi dawno, dawno temu powiedział wiele przykrych rzeczy. Raz zwyczajnie wyśmiał, ze jestem płaska, o innej powiedział, ze ma ładne ciało i owszem gapił się na inne. Ale przeciez bylismy wtedy dziećmi.. Teraz bardzo tego zaluje, twierdzi, ze robil to po to, aby zwrocic na siebie moja uwage, aby wywolac wlasnie moja zazrosc i aby wreszcie przemówić mi do rozumu, bo obsesyjnie sie odchudzałam i naprawde malo brakowało... Tylko, ze ja mam teraz takie probelmu przez to wszystko, ze szok.

tzn jakie problemy? i ile masz lat jesli moge zapytac?

Wlasnie te wyzej wspomniane problemy. Bo Co z tego, ze jestesmy razem praktcyznie caly czas. Ja obsesyjnie, piekielnie wrecz boje sie znowu poczuc tak jak keidys, taka beznadziejna, najgorsza. Dzisiaj oczywiscie nie mam zadnego powodu, aby byc zazdrosna, ale mimo to jestem. Nie ufam mu, a planujemy razem przyszlosc. Ale jak ? Jak to wszystko bedzie wygladalo ? Nie ma dnia, zebym sobie nie pomyslala, ze jestem do dupy. Bardzo szybko wpadam w gniew. Wszystkie inne dziewczyny wydaja mi sie lepsze ode mnie. W zasadzie to jest we mnie ogrom jadu i nienawiści. Mam dopiero 18 lat :(