Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

Kto sie nudzi?

Polecane posty

Gość hypoduposom
No ja sie nudze a musze wytrzymac ze dwie godziny co najmniej. Jutro mam nocna zmiane i musze w dzien sie wyspac na zapas, bo inaczej tam padne...

Ja sie nudze. Tez mialam sie uczyc, ale kompletnie nie mam ani weny ani ochoty. A szkoda mi isc spac, bo za szybko wtedy leci.

Gość
teraz to i ja:O🖐️ , ale zaraz ide spac :classic_cool: a sny mam tziekawe ostanio nie powiem ,że nie :classic_cool:

Ja mam jutro spr z niemickiego. Ogolnie to porazka, klasa maturalna, a sytuacja fatalna. Ale rym. Brakuje mi motywacji.

Mi sie snilo dzisiaj, ze chlopak trzymal mi reke za majtkami i jechał samochodem :P Tez bylo fajnie.

:) W dodatku jutro wywiadówka. A ja mam tyle godzin opuszczonych i tak fatalne oceny, ze lepiej od razu sie spakuje, zeby później na szybkiego czegos nie zapomniec :P Nigdy mi tak źle nie szło.

Gość
Nie znosiłam matematyki, geometrii, figur, śniło mi się to po nocach. Dzięki Bogu mam już to za sobą.

Współczuję. Ja na szczęście nie musze się martwić, mój tato nie chodzi na wywiadówki i wie o wszystkim moich opuszczonych godzinach, które sama sobie usprawiedliwiam. ;) Ja też nienawidze geometrii, to jest jedyny dział z matmy, który jest dla mnie koszmarem.

No ja tez zazwyczaj w byle czym :D Ale grubo, bo mi zimno zawssze.

Gość
nago jest niebezpiecznie :classic_cool: lepiej nie praktykowac :O :classic_cool:

przerwa ja sie boje nago, bo ktos moglby do mojego pokoju zawitac rano. Ale bylby wstyd!

Gość
Śpię w koszuli biało - różowej, trzy guziki pod szyją.

Ja obcenie spie w gaciach w truskawki, wiec i tak wymiatam.

Gość
bo a nuz jakis robaczek pomyli droge do swojej norki albo pajaczek zaplecie ppajeczyne tam gdzie nie trzeba albo sufit z sasidem sie zwali na głowe :O ja tam w ramkach BHp zakładam na notz 5 par stringów und fig to taka w skrocie lekcja WDZ :classic_cool: :) pamietajcie strzezcie sie kazdy tylko czyha az..:classic_cool: :O🖐️