Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to co przeczytała

ZAGŁODZIŁA WŁASNE DZIECKO....

Polecane posty

Gość nie wierze w to co przeczytała

nie wierze w to co przeczytalam :/ nie jestem matka nie mam dzici ale to takie smutne .... powinno sie taka patologie sterylizowac a ona za t co zrobila powinna zdechnac w wiezieniu , zamiast dawac socjale panstwo powinno sie bardziej przyjzec w jakich warunkach dzieci zyja.... http://wiadomosci.onet.pl/1586641,2677,1,kioskart.html

Gość Nataliaaaaa
A dobrze bo gdyby aborcja byla dostepna to by nie bylo takich przypadkow. niech wam to zacofane mochery da do myslenia

Gość mama synka 15 miesięcy
Nie można przeczytać tego spokojnie... Z jednej strony nóż się otwiera w kieszeni a z drugiej coś tak ściska za gardło, że trudno złapać oddech:( coś przepotwornego:(

Gość nie wierze w to co przeczyta
aborcja dostepna? jasne, moze przy 3 czy 4 skrobance taki potwor stal bysie bezplodny albo zdechl na powiklania jakies

Gość tylko co ma do tego aborcja
jasno wynika, ze ona chciala tych dzieci na poczatku, potem zaczela sie gehenna

Gość przeciez ona
urodzila pierwsze dziecko przed 20 stka. Wiadomy powod--wpadka. Potem drugie-tez wpadka. Nie byla dojrzala do maciezynstwa ,gdyby aborcja byla ogolnie dostepna i darmowa dzieciom zaoszczedzono by cierpienia. Miec matke niedojrzala pierdolnieta gowniare to lepiej wogole ngdy sie nie urodzic.

Gość gdybym nie siedziała w pracy
Jestem matką 2 dzieci, planowanych, kochanych. Jak to przeczytałam, to teraz nie mogę siedziec spokojnie:( Chce mi się płakac nad losem tych biednych dzieci. Ileż ten maluszek przeszedł, zanim odszedł w cierpieniu:( DLaczego po ziemi chodzą takie potwory?! 25 lat? W Polsce za słabe są kary za coś takiego, ona to robiłą swiadomie. 25 lat pytam? Porządkowa? A zagłodzić !!! NIech wie, co przeżył jej synek!!! Nie rozumiem mimo wszystko ludiz, którzy podejrzewając że jest cośnie tak wcześiej nie reagowali, nie rozumiem jak można (widząc cokolwiek niepokojącego) zostawić bez odzewu tragedię dzieci. Piszecie o aborcji. Ja myślę, ze ta dziewczyna zachodziła w ciążę dosć swiadomie, w końcu miała meża. Tylko ja nie wiem jak można swiadomie zabić dziecko i to tak brutalnie!!! Po prostu wyć się chce !😭

Gość a biedujesz tak samo
na fakt że codziennie z głodu mimo woli umieraja dzieci w afryce? czy swój żal ograniczasz jedynie do granic kraju?

zmroziło mnie nie wiem co bym zrobiła gdyby mi dziewczyna wpadła w ręce mam 2 letniego synka i nie mogę sobie nawet wyobrazić jak można świadomie głodzić dziecko. powinni ja zamknąć w zimnej wilgotnej celi bez światła i dawać wodę z cukrem non stop a przez szybę kazać patrzeć jak inni jedzą pyszny tort. 25 lat za takie okrucieństwo to śmieszne 25 lat ciepłe łóżko, 3 posiłki dziennie telewizor to ma byc kara? a babcie obie takie madre wiedziały ze sobie dziewczyna nie radzi ale żadna nie zainterweniowała powinny razem z nia siedzieć ten jej Marcin też.

Gość DO a biedujesz tak samo
w Afryce matki nie głodzą własnych dzieci świadomie i z premedytacją, to ogromna różnica!

matki z afryki oddałyby wszystko za jakiekolwiek jedzenie dla swoich dzieci. porównywanie tych kobiet jest po prostu nie na miejscu. Gdyby takiej Afrykance dać 1400 zł to wykarmiłaby 4 dzieci bez żadnego ale. Kubuś został zagłodzony bestialsko z pełną świadomością. Co to za matka która sobie nagrzeje pokój a dzieci marzną, sama je tort pije alkohol a dzieciom daje wodę z cukrem. Już ja bym jej zafundowała ta jej cudowna diete

Gość gdybym nie siedziałą w pracy
Owszem, nie jest mi obojętny los tych dzieci, które z głodu umierają w Afryce. To także dzieci, takie same, nie gorsze od naszych. Ale tam matka świadomie dziecka nie zagłodzi, to wynika z ogólnej biedy tego kontynentu. I mozna by odwrócić pytanie! Pomoc dla Afryki i innych biednych krajów, dla dzieci, dla ich rodziców, organizują państwa całego świata! A dlaczego nie pomaga się skrajnie biednym w Polsce?? Jaką pomoc Państwa mają? Ileż pieniędzy przeznacza Państwo na takie biedne dzieci? Marne grosze. A największym luksusem dla dziecka w biednej rodzinie jest tu opinia opieki społecznej, że dzieci głodne i zabierają je rodzicom (mówię o tych tylko biednych, a nie patologicznych jak w artykule), zamiast pomóc choćby dostawami żywności i ubrań. Bo u nas wg prawa lepiej dziecku będzie w sierocińsu, albo w rodzinie zastęczej. Wg mnie to jest generalizowane, a powinno się rozdzielać totalną patologię od totalnej biedy.

Gość gdybym nie siedziałą w pracy
Słuszna uwaga, ta dziewczyna już jako męzatka nie radziła sobie! Gdzie reakcja matek, jednej i drugiej! I nie z uwagi na tę dziewuchę, a jej dzieci. Ja także chętnie popatrzyłabym jak się jej życje na wodzie z cukrem.

Gość saleminka8
aborcja nie ma nic do tego,niektóre rodzą by dostać becjikowe na pijaństwo...i co z takimi...

Gość saleminka8
ale taką to bym własnymi rękami....brak słów,a ja się martwię czy aby na pewno mój synek się najada a latam koło niego z cyckiem jak nie wiem co...ma 3 tygodnie prawie i prawie 5kg,a taka....buuu

Gość saleminka8
sztacheta by nie pomogła,to już kilof powinien być ! a mój synek ma tak samo na imie

Gość oko za oko
ząb za ząb,nic wiecej nie mam w tym temacie do dodania

Gość saleminka tylko nie zapominaj
ze krzywde dziecku robi sie tez przez jego tuczenie! wiec nei popadajcie w skrajnosci!

Gość saleminka a ty czym
sie chwalisz? 3 tyg. i az 5 kg wagi? no "pogratulowac" mądrosci😴

Gość Ale sie podniecacie

a ja myślałam, że jestem okrutna, bo bym ją zamknęła w nieogrzewanym pomieszczeniu na pół roku i dawała tylko wodę z cukrem do picia

Gość niektóre dzici rodzą sie 5kg

Gość nie moge tego otworzyc
jak to zrobic

Gość Okrucienstwo wychodzi
rowniez z was .....tylko, że pod pozorem wymierzenia sprawiedliwosci.

10:13 [zgłoś do usunięcia] Okrucienstwo wychodzi rowniez z was .....tylko, że pod pozorem wymierzenia sprawiedliwosci. oj tak wiec niech sobie teraz bidula siedzi w wiezieniu...jestm tam cieplo...grzeja...ma pelna miske co jej wiecej do szczescia potrzeba....???????? a polacy? a niech płacą....zeby sobie mogla soedzac dni do góry dupa w wiezieniu ic o ? i myslicie ze ona tam rozprawia nad swoimi bledami zyciowymi? prosze was.... dzienna dawka zywieniowa wieznia wjest kilka krotnie wieksza niz dawka zywieniowa w domu dziecka..... to jest dla mnie oburzajace ze ja musze ze swojej pracy utrzymywac takich chociazby skretynialych ludzi jak matka ktora głodzi swoje dziecko...

Gość A może tak mniej emocji
a wiecej myślenia mamuśki?

Gość lzy mi same polecielay
jak przeczytalam ten tekst. Jka mozna byc tak okrutna dla wlasnego dziecka , w glowie mi sie to nie miesci, sama mam 5miesiecznego synka i nieba bym mu przychylila. To straszne. Biedne dziecko.

Gość upupuupu
up do gory

nie ma kary dla takiej kooorwy....wymyśliłabym dla niej najgorsze tortury