Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za1234

autoagresja pomocy !

Polecane posty

Gość za1234

Tne sie codzinnie, przebijam sobie wargi.. igła.. biore pełno tabletek, wali mi sie juz we łbie.. dawalo mi to ulge do wczoraj, gdy przeciolem sogbie tak mocno nadgarstek ze widzialam sobie zyly i nie moglem zatamowac krwi, moglem sie zabic, zaczynam sie bac. gdzie sie udac o pomoc? mam 20 lat student

Gość za1234
dzieki za pomoc ;* k u rwa mac no i nikt nie wie eh ;/

Gość moe
Kierunek psychiatra tudziez psycholog! I tak jak najszybciej. Sam nie dasz sobie rady. Poza tym nie sluchaj glupich komentarzy na kafe:O

Gość SDFGHJK
to jest uzaleznienie jak kazde inne np od alkoholu.nie wiem czy sam sobie poradzisz z tym, lepiej do pschologa idz. musisz inaczej rozladowywac napiecie niz na sobie. wiem co mowie ;-) 5 lat ciecia sie za mna;-) ja poradzilam sobie sama, przeczytaj w necie artykuly ksiazki zdobadz...

Gość za1234
heh z problemami z plcia sobie poradze sam, nie bede robic glupich literowek heh .. SDFGHJK jak sobie poradzilas z tym sama? bo ja wlasnie nie wiem czy koniecznie musze isc do tego psychologa czyjest jakis sposob zebym mogl uporac sie z tym sam..

Gość SDFGHJK
musisz wyszukiwac jak najwiecej informacji o tym, czytaj o psychologii tego co sobie robisz. zrob sobie zdjecia jakie masz paskudne lapy, obrzydzaj to sobie. a najwazniejsze- jak Ci zle w tych sytuacjach co sie tniesz to wymysl sobie robienie czegos innego, wyzyj sie na jakichs przedmiotach itd ;) ja mialam latwiej bo poszlam na staz do psychiatryka i tam sie duzo o tym uczylam i patrzylam na tych ludzi co nie umiel sobie z tym poradzic. to jest dno, zawracaj z tej drogi:)