Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxi252525252

okres? pomocyyy

Polecane posty

Gość roxi252525252

okres mam miec 30 listopada wiec za jakies4-5 dni, a od wczoraj mam krwawienie.. wogule nie przypomina okresu bo to za malo na okres.. ale przy podcieraniu caly czas mam sluz jakby z krwia... nigdy wczesniej tak nie mialam.. nie biore tez zadnych tabletek.. Dodam ze od 12 listopada czyli prawie 2 tyg jestem za granica.. Czy to mozliwe ze przez zmiane klimatu i jedzenia tak jest ?? czy dostane normalny okres??? co mam zrobic i jak to rozumiec? blagam, pomozcie kobietki :(

Gość gnoom
Też tak miałam, okazało się, że to torbiele na jajnikach, idź do lekarza albo poczekaj do następnej miesiączki, może same się wchłoną.

Gość roxi252525252
ale bedac jeszcze w polsce robilam wszystkie badania by miec pewnosc ze wszystko ok.. takze wykluczam jakie kolwiek choroby...

Gość gnoom
Torbiele to przerośnięte pęcherzyki owulacyjne, które nie pękły mogły zrobić Ci się 2 tygodnie temu. W Polsce są takie tabletki Duphaston, za granicą nie wiem czy takie dostaniesz. Ja jednak za bardzo bym się nie martwiła, jeżeli sytuacja powtórzy się w następnym cyklu to idź do lekarza.

Gość roxi252525252
a ciaze moge wykluczyc??

Gość może tak byc przez
zmianę klimatu...prawda