Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałuję- żałuję

kto pozbył się dziewictwa z przypadkową osobą? żałujecie teraz?

Polecane posty

Gość żałuję- żałuję

bo teraz żałuję

Gość nigdy tego nie żałowałam
Żałuję, że nie pociągnęłam dłużej tej znajomości! Samego sexu nie żałuję bo... był to najlepszy w moim życiu! On nie wiedział, że jestem dziewicą. Oczywiście zorientował się w trakcie. ;) Tej nocy kochał mnie trzy razy. Za pierwszym bolało... a raczej piekło jak diabli. Zaraz po tym jak się umyłam zrobił mi taką minetkę, że momentalnie doszłam. Pierwszy raz w życiu. Później już tylko rozkosz. :D Za trzecim razem... obudził mnie nad ranem i kochaliśmy się na łyżeczkę. Tak spokojnie i czule. Miałam pierwszy i ostatni :( orgazm pochwowy. Po nim miałam jeszcze 4 kochanków. Żaden nie był w stanie doprowadzić mnie do orgazmu. Ani łechtaczkowego ani pochwowego. Ani palcami, ani językiem ani poprzez penetrację. Orgazm mam tylko przez masturbację. Łechtaczkowy. Ech... :( On nie był tak do końca "przypadkową osobą". Znałam go od lat. Był moim sąsiadem przez całe dzieciństwo. 6 lat starszym. Ale nigdy nic nas nie łączyło prócz koleżeństwa... i później tej nocy. Teraz mieszka w Szwecji. Nie widziałam go od 4 lat.

Gość puszczalska jestes
skoro w ciagu 4 lat mialas 4 partnerow

Gość nie chcialbym dziewczyny
ktora stracila dziewictwo bez milosci

Gość www.tnij.org/crazy2010
z przypadkową osobą?czyli nadstawiłaś sie na wiejskiej dyskotece?

Gość nigdy tego nie żałowałam
W ciągu 8 lat miałam 4 kochanków. Z każdym byłam w dłuższym bądź krótszym związku. :P Dziewictwo straciłam 8 lat temu. A chłopaka, który mi je odebrał nie widziałam od 4 lat! Po TEJ NOCY jeszcze go widywałam od czasu do czasu. On już obok mnie nie mieszkał ale jego rodzice tak... i widywałam go czasem jak ich odwiedzał. Później ja się wyprowadziłam od rodziców, On wyjechał do Szwecji i od tego czasu nie mieliśmy okazji na siebie wpaść.

Gość to ze bylas w zwiazku
nie znaczy ze ich kochalas

Gość kobito to nie czekaj
tylko zrób coś żeby się z nim jakoś skontaktować. Szwecja nie Australia - Bałtyk wystarczy przepłynąć na promie. A być może przechodzi Ci koło nosa super facet. Pewnie że może być z kimś związany, a le takie jest ryzyko jak przez 4 lata się kogoś nie widzi i nie ma z nim kontaktu.

Gość zakochana22
ja stracilam dziewictwo z moja pierwsza miloscia. dokladnie to juz byl moj byly(nie bylismy razem od 5 lat) i bardzo tego zaluje bo moglo byc inaczej a tu impreza i gotowe....

ja straciłam z osobą,którą kochałam,ale już nie jesteśmy razem bo dzieliła nas za duża różnica wieku.Mimo wszystko nie żałuję i sentyment pozosta ł...

Gość A ja stracilam dziewictwo
ze zwyczajnym palantem. Mialam 19 lat, bylam zakompleksiona i niepewna siebie, bo wszystkie kolezanki byly juz po, mialy swoich chloapkow a ja nie... No i zaczelam sie spotykac z rafalem, chlopakiem sttarszym ode mnie o 4 lata. Facet beznadziejny, nudny jak flaki na oleju do tego brudas... Dziewictwo stracilam do tego w samochodzie az wstyd sie przyznac, nawet nie mialam ochoty ale bylam ciekawa jak to jest no i chcialam byc juz rozdziewiczona. A dzis zaluje, zaluje ze nie poczekalam na tego koogs wyjatkowego...

Gość moni80
tak bardzo żałuje - warto poczekac i zrobic to z miłosci

Gość co za różnica
za 10 lat to przestanie być istotne

Gość to nie jest roznica bo zaden
facet by nie chcial dziewczyny, ktora spala z kims bez milosci