Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziarrrra

Czy będę miała problem ze sprzedaża sukni ile moge za nią wziąść?

Polecane posty

Gość madziarrrra

Nie mam pojęcia ile moge pieniedzy za taka suknie dac na aukcji na przyklad i czy jest sens ja wystawiac jak myslicie moze sie sprzedac? doradzcie cos jest to kolekcja z tego roku zakupiona w salonie cymbeline. Suknia kosztowała bez dodatków 4 tysiace......ile moge zaproponowac w aukcji z góry dziekuje za podpowiedzi... http://www.fotka.pl/albumy/patiit/1,Ja/37528879

Gość dskfjdskfksdjf
daj cene minimalna plus "kup teraz" taka jaka cie zadowala i tyle

Gość madziarrrra
dziekuje :) chyba wymysle jaka cene i dam za minimalna na allegro i zobacze co z tego bedzie, tylko bałam sie że nikt nie bedzien chcial tyle dac za uzywana suknie......no ale zobacze dzieki jeszcze raz

Gość luiska
ja za uzywana kiecke nie dalabym iecej niz 1500 za 2 to mozna juz nowa kupic

Gość połowa ceny
i życzę powodzenia bi łatwo nie będzie

Nie oczekuj więcej nie 2000 zł. A i sprzedaż nawet bardzo ładnej sukni to jest problem. Bo wiele osób wili wydać te 1000 więcej i miec nową suknie szytą na siebie. Im suknia była droższa tym trudniej ja potem korzystnie sprzedac.

Gość deszczowo.....
osobiscie nie dalabym wiecej za uzywana niz 1200-1500 zl bo wtedy to mija sie z celem... bo wolalabym kupic nowa za np 2500 i sprzedac za tysiac i wyszlo by mi korzystniej niz kupic uzywana za 2000.

Gość taka_jedna_jedyna
taką suknię nową z salony spokojnie można kupić od 1400zł w co wliczone są koszty przymiarki, niestety wchodzi nowa kolekcja 2010 i jeśli nie zejdziesz z ceny to nie sprzedasz jej... osobiście szyje suknię w salonie i koszt jej uszycia wynosi 1500zł a salon jeden z lepszych w Łodzi... więc na te 2000zł w ogóle bym się nie nastawiała, nawet 1500zł to za dużo

Gość popieram poprzedniczki
kolekcje tegoroczną już w przyszłym roku bedzie można kupic taniej więc za pewne nikt nie da 2000 za używaną kiecke. Ja bym nawet 1500 nie dała mimo że ładna bo za tyle moge mieć nowiutką.

Gość ale.ale.ale
tak tylko za 1500 mozna miec szyta w "zwyklym" salonie a te nie oszukujmy sie znacznie odbiegaja jakoscia od tych z firmowych salonow...sama szukalam tanszej ale tansze zazwyczaj byly tandtne

Gość taka_jedna_jedyna
no jeśli Sława czy Romantica to zwykłe salony to chylę czoła, ale właśnie zaczęła się wyprzedaż i wszystkie modele La Sposa, St. Patrick, White One, Herms, Fara Sposa z 2009 sprzedają za 1400-1600zł

Gość lutowa panna młoda
zgadzam się z taką_jedną_jedyną Sława i Romantica to firmowe salony firm włoskich i nie tylko... i rzeczywiście oferują kolekcję w takich cenach wiem, bo właśnie zamówiłam u nich suknię... a ślub w lutym